Deszcz

Gem563

novice rank iconDJTOPOCHO25: dzięki
novice rank icontensorized: czerwone klejnoty są używane do udziału w losowaniach
novice rank iconDJTOPOCHO25: cześć
novice rank icona.a: hihi
novice rank iconDJTOPOCHO25: do czego służą czerwone klejnoty?
novice rank iconZani (Zanies): Popcorn emote (inline chat version)
novice rank iconlyon3287: Moje ulubione bronie to Locus jako snajperka i bronie boczne
novice rank iconsolitary_nic: 828292
sorcerer rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconDJTOPOCHO25: prawda
novice rank iconlyon3287: Widzisz, że dwa palce to za mało ludzie robią za dużo rzeczy naraz
novice rank iconlyon3287: Na początku też grałem tylko dwoma palcami, ale kiedy zaczynasz wspinać się do legendarnych
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
novice rank iconDJTOPOCHO25: Jestem dobry, ale niekonkurencyjny
novice rank iconlyon3287: Ah cóż, nie przejmuj się wtedy, inaczej nie będzie to już dla ciebie zabawne
novice rank iconCamila victoria Andrade ibarra: Cześć
novice rank iconlyon3287: Musisz jednak zmienić wszystkie swoje klawisze pozycji, ale będziesz mieć dużo więcej płynności
novice rank iconlyon3287: Ach tak, nie możesz robić wszystkiego naraz, więc powinieneś poszukać w internecie, zobaczysz, to poprawi twój sposób gry
novice rank iconDJTOPOCHO25: ale jestem graczem rekreacyjnym
novice rank iconDJTOPOCHO25: Gram tylko dwoma palcami
novice rank iconlyon3287: W drugiej części są półprofesjonaliści, którzy grają czterema palcami, a potem są ludzie tacy jak ja, którzy grają 6–7 palcami
novice rank iconcrtados: siis
novice rank iconlyon3287: W rzeczywistości jeśli chodzi o szybkość, to pozostaje tylko sposób grania — są, powiedzmy, amatorzy, którzy grają dwoma palcami
novice rank iconDJTOPOCHO25: misje na PC jest bardzo mało lepiej na telefonie
novice rank iconlyon3287: I powiedzmy dwa tygodnie, aby znaleźć się w top 100 legendarnych
novice rank iconspencegta7: prayge emote (inline chat version) gdzie są zadania na PC
novice rank iconlyon3287: Wystarczą zaledwie 3–4 dni, aby być legendarnym BR i MJ
novice rank iconDJTOPOCHO25: Ok więc łatwe
novice rank iconKlein Lol: cześć
novice rank iconlyon3287: Tak, ale potem założenie nowego konta COD to nic wielkiego, mógłbym spędzić na COD całe życie 🤣
novice rank iconDJTOPOCHO25: czy na amerykańskim serwerze płaci się więcej niż w innych regionach
novice rank iconspencegta7: jeśli nie, jak miło
novice rank iconDJTOPOCHO25: cóż, można się spodziewać takiej preferencji w zależności od serwera
SystemGamehag: 13 użytkowników otrzymało Gem42 od Deszczu.
novice rank iconEmma Jaeger: Czy ktoś gra w Grand Mafia?
novice rank iconlyon3287: Ale to bardziej dotyczy gier, kiedy przyjmujesz oferty we Francji, które są opłacane na przykład 500 € we Francji, zostaną opłacone 1000 do 1300 w Stanach Zjednoczonych
novice rank iconsebzanga: catdrive emote (inline chat version)
novice rank iconDJTOPOCHO25: jeśli Gamehag dodałby COD do opcji, musiałbyś utworzyć nowe konto w grze
novice rank iconlyon3287: Szczerze, nie kłamię cię, ankiety to nie wielka strata, ponieważ większość czasu zostaniesz zdyskwalifikowany
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania Kamieni!
novice rank iconlyon3287: Zawodnik w mojej drużynie, a poza tym moja drużyna miała jechać do Stanów Zjednoczonych, aby rozegrać finał 😭😭
novice rank iconlyon3287: Jestem 12-krotnie legendarny w MJ 15-krotnie legendarny w BR 2 lata temu zakwalifikowałem się do ostatniego etapu mistrzostw świata, ale brakuje jednego
novice rank iconspencegta7: cześć
novice rank iconDJTOPOCHO25: mmm nie ma preferencji, z mojej strony nie mam dostępu do ankiet
novice rank iconBulut ÇADIRCI: cześć
novice rank iconlyon3287: Tak, ale czy Ameryka i Ameryka Łacińska nie są tym samym pod względem ofert?
novice rank iconlyon3287: Swirty, czy myślisz, że pewnego dnia pojawi się gra Call of Duty Mobile, która zostanie wydana w jego aplikacjach
novice rank iconDJTOPOCHO25: Nie pochodzę ze Stanów Zjednoczonych
novice rank iconDJTOPOCHO25: latam
novice rank iconlyon3287: Ach tak Amerykanie macie szczęście oferty są znacznie lepiej płatne niż dla Francuzów
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

64

0/160

Jak najszybciej wbić lvl

czarek199822 avatar

czarek199822

March 6, 2017 at 10:39 PM

Jak wbijać lvl chodzi mi o to które zadania najlepiej wykonywać
norbi001 avatar

norbi001

March 7, 2017 at 12:34 AM

No robić zadania
a1203 avatar

a1203

March 8, 2017 at 08:08 PM

wszystkie po koleji
LevelKR avatar

LevelKR

April 3, 2017 at 09:14 PM

Ja bym ci radził np siać szybko rosnące rośliny i powracać tylko po to aby zebrać i zapiać jeszcze raz.
kimi1985 avatar

kimi1985

April 18, 2017 at 08:10 PM

Siej/produkuj, sprzedawaj i... buduj! Jak zauważysz, za budowę konkretnych budynków masz przypisane pkt (podobnie za ulepszanie ich). Wejdź w zakładkę funkcje trybu wieloosobowego - klasyfikacja i popatrz co mają ludzie na ok 150lvl i wyżej - do tego powoli trzeba dochodzić. Teraz doszły ligi sojuszowe (wyzwania), więc warto budować sady, obory, itp., żeby szybciej kasę uzyskać. Dołącz do jakiegoś sojuszu i pomagaj w rozwoju (wyzwania, badania, projekty), zyskasz za to więcej produktów/$ oraz nagrody i nie odczujesz jak szybko lvl-e będą się wbijać :)

Join the conversion by creating an account on Gamehag