Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Mam problem z realizacją zadań do gry "World of Warships". Szczegółowo sprawę opisałem tutaj: https://gamehag.com/pl/forum/t/66748-mam-dziwny-problem-z-zadaniami I teraz najlepsze: napisałem drugi raz do supportu i parę dni temu przyszła odpowiedź, że mam multikonta (na Gamehag) wraz z poradami odnośnie ich usunięcia!!! Uff, dobrze, że przy okazji losowym banem nie oberwałem. Już pal licho te 400 kamieni. Nie mam i nigdy nie zamierzam zakładać multikont. To przecież złamanie podstawowej zasady funkcjonowania stron takich jak ta i jakby coś takiego z IP wyszło musiałbym dostać bana, czyż nie? Proszę, naprawcie support, bo nie dość że prawie zawsze odpowiedź nijak ma się do problemu, to teraz już strach cokolwiek pisać do was! Nie wiem nawet czy odpowiadają ludzie czy boty, ale całkowicie bezrefleksyjnie wysuwają wobec użytkowników bardzo ciężkie oskarżenia.