Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Moim zdaniem powróca do nas stare skiny w fortnite.Po pierwsze nie dawno odwiedził nas skin: Skull Trooper, Piernik i wsztskie swiateczne skiny. Moim zdaniem epic games chce zarobic i dlatego przywroci rzadkie skiny jak np:Renegade Raider oraz Ghoul Trooper.Nie dawno otrzymaliśmy pakiet mrożnych legend.Myslę że epic może zrobic także pakiet mroźnych legend 2. W którym może się znaleźć Renegade Raider , Czarny Ryczerz oraz Ghoul Trooper.Jest to oczywiście moja teoria nie wiem czy tak sie sprawdzi;).Myślę , że wszystko napisałem xd.