Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Wstęp
Witajcie !!!
Jestem Chairu18, moja liga to gold 3. Chce wam zaprezentować mój kolejny poradnik o Leonie, moim mainie. Zapraszam.
Itemy
Start z reliktową tarczą daje nam dużo hp dodatkowe złoto i dzięki niej możemy odleczać naszego ADC. W mid game powiniśmy już mieć ulepszona tarcze na max no i oczywiście jako supp musimy zacząć roztawiać wardy po mapie dzięki rubinowi widzenia. Late opiera się dla nas na itemach przeżywalności i cooldownu.
Maxowanie umiejętności
Leona opiera się na grze agresywnej dlatego już na 2 lv musimy mieć 2 stuny.Następnie maxujemy tylko i wyłącznie W, gdyż daje ona nam dużo armora i magic resistów. Gdy przechodzimy do rozgrywki po 20 min maxujemy E gdyż musimy go używać jak najczęściej by naświetlić więcej wrogów. Ostatnie nam zostaje Q.