Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
mam dla was kilka porad dotyczących fps-ów w cs:go a więc krok 1: to zainstaluj najnowsze sterowniki karty graficznej potem kliknij prawym przyciskiem myszy i poszukaj coś typu ustawienia karty kliknij na to i otworzy ci się panel sterowania karty graficznej wejdź w zakładkę gry (w moim przypadku) i kliknij na cs:go potem ukażą ci się ustawienia ustaw wszystko na najniższe i kliknij zapisz warto też rzucić okiem na ustawienia podkręcania karty (a dokładnie jej szybkości i poboru energi) krok 2:Ustawienia uruchamiania otwórz Steam > Biblioteka > Counter:Strike Global Offensive > prawy przycisk myszy > właściwości > Ogólne > Ustaw opcje uruchamiania I tutaj wklejcie to co napisałem -hig -novid -nojoy -exec Autoexec.cfg -nod3d9ex krok3: wejdź w ustawienia > Video i ustaw wszystko na najmniejsze jak nie chcesz mieć dziwnych i niekomfortowych roździelczości to ustaw na 1280x768 krok4:Graj Dziękuję że przeczytaliście ten artykuł pozdrawiam Optimus025 :)