Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Ogólnie fortnite jest spoko sam gram ;) ale trzeba się nauczyć wielu żeczy czyli szybko budować czego się jeszczę uczę, dojeżdżać typów co robię dobrze i też ważna jest celność z np snajperki z której pociski spadają więc trzeba mieć dobrego aima ogólna fortnite to spoko gierka i sądzę że battle royale jest lepsze od save the world. W tym opisie znajdziecie spoko tipy do np.budowania, dojeżdżania itp. 1.budowanie - chociaż fortnite to strzelanka ale tu się liczy budowanie i szybka edycja. Jak chcesz się zbudować do góry polecam taką sekwencję: schody, podłoga, ściana a jak wam nie jest wygodnie z domyślnymi klawiszami to sobie zmieńcie. Budowanie "wieży" najlepiej robić 4 ściany, schody, podłoga, 4ściany schody itd. jak chodzi o podjeżdżanie to ja zazwyczaj robię to od dołu. 2. Aimowanie (celowanie) - lepiej zamiazt ciągle skakać i strzelać przystanąć czasami i wycelować z np. pompy bo wtedy masz większą pewność że trafisz. Ja ogólnie mam tylko tyle tipów dla początkujących i myślę że wam ułatwię rozgrywkę :)