Czy wy tez nie macie dostępu do swoich skrzynek, a misti nie można zgłosić żadnego problemu odrazu wyrzuca i twierdzi ze naprawi sie co by to za problem nie był??
Tak, właśnie dzisiaj koło godziny 13-14 zniknęły, podejrzewam że na zawsze ;/
Pewnie powoli chcą się zamykać, i sugerują to poprzez powolne usuwanie wszystkiego z strony oraz dodaniem reklam na prawie całą stronę w przeglądarce-_-
Więc radze wykupywać z sklepu wszystko póki się jeszcze da
Pewnie powoli chcą się zamykać, i sugerują to poprzez powolne usuwanie wszystkiego z strony.
podejrzewam że strona pod koniec roku lub na nowy rok zostanie zamknięta
oby tylko nam te nagrody wydali co mamy reszte bo kupiłam jedną dzisiaj a też mam 3 kody do steama ze skrzynek i nadal mi ich nie odblokowali
ja sobie zbierałem skrzynki i chciałem wielki opening zrobić miałęm ich już kilkaset
Chyba zostawslimi oszukani :sweat:i chyba morzna powiedzieć że nas okradli ??Art. 278. - [Kradzież] - Kodeks karny.
Skrzki sa wciąż dostępne przy użyciu aplikacji
Ta aplikacja jest niedostępna dla twojego urzadzenia , bo została stworzona na starsza wersję Androida :rage: .Pomoc nie działa
mogli by chociaż jakieś promocje dać czy coś skoro skrzynek nie ma xd
przynajmniej nagrody wypłacają, dla pewności co by mieli stronę zamknąć odebrałem 50 USD za punkty
Gdzie się odbiera skrzynki w apce? nie mogę zlokalizować?
po prawej u gury w obrazek ludzika nastepnie w plecak i tam otwierasz pokolei
a co do nagród miałm sporo skrzynek i róznie sie trafiało o za robloksy których i tak nie chciałem oddali mi diamęty klucz premióm dostałem ale na pozostałe klucze i wypłaty w google play nadal czekam zobaczymu co sie wydaży
venum91 nie. tu się otwiera skrzynki które dostajesz,
a gdzie się odbiera skrzynki które były w zakładce nagrody - darmowe za steam, znikneły z zakładki, o tym piszemy cały czas
Tam sie otwiera skrzynki które masz ze stima też jka je miałeś. nowych już pozyskać się nie da w żaden sposób. zamkneli juz te opcjie jesttylko możliwość otwarcia tych co masz z aplikacji. Jak kiedyś zdobyłes to na stronie nawet nie otworzysz.
Czyli inaczej wychodzi ze zamykaja strone i usuneli wszytko o skrznkach nie da sie zdobyć nowych, jedynie zapomnieli zę da sie otworzyć stare przez apke. ale pewnie i to niedługo zabiorą