Deszcz

Gem741

novice rank iconDemoncut69: wsp
novice rank iconDemoncut69: ]ouip]
novice rank iconDemoncut69: oiup
novice rank iconDemoncut69: cześć[
novice rank iconDemoncut69: io[
novice rank iconDemoncut69: ouy8]
novice rank iconDemoncut69: cześć
novice rank iconCosimo: najpierw tak, teraz robię inne, ale nie wiem, po jakim czasie one przychodzą, zajęło im trochę czasu, aby dotrzeć
apprentice rank iconbirtalan_scs: @Cosimo Czy ukończyłeś poziom gry i czekasz na dopisanie klejnotów?
novice rank iconCosimo: @birtalan_scs czy jesteś tam
novice rank iconCosimo: tak
apprentice rank iconbirtalan_scs: @Cosimo jesteś tutaj na czacie?
novice rank iconJoel Galvan: klo
apprentice rank iconbirtalan_scs: @HDZ T i dołączyłeś teraz do deszczu?
novice rank iconHDZ T: dziękuję za wskazówki
novice rank iconCosimo: jak długo trwa, zanim klejnoty do ciebie dotrą?
novice rank iconАндрей Нечаев: 11
novice rank iconbrandiepatterson56: hu
apprentice rank iconbirtalan_scs: możesz grać w gry, wykonywać zadania, wypełniać ankiety. powinieneś sprawdzić, jakie możliwości oferują różne Offerwals
novice rank iconрррпра: . Astute Gentleman emote (inline chat version) . Astute Gentleman emote (inline chat version) . Astute Gentleman emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania klejnotów!
novice rank iconRehan Kabir Safwan Year 7: w zasadzie użyj prime surver jeśli to cię wyrzuci to użyj timewall dla małych kwot lub użyj cherries i wejdź w swoją hstiry, aby ciągle wracać do surveyforal
novice rank iconHDZ T: co polecacie, chłopaki?
novice rank iconcicciogamer 89 (cicciogamer89): Weirdge emote (inline chat version)
novice rank iconRehan Kabir Safwan Year 7: cóż, zarobiłem 15k klejnotów w około 10 dni
novice rank iconHDZ T: tak jestem tutaj
novice rank iconRehan Kabir Safwan Year 7: wy chłopaki jakie porady dotyczące klejnotów???
novice rank iconRehan Kabir Safwan Year 7: cześć
apprentice rank iconbirtalan_scs: @HDZ T jesteś tutaj na czacie?
novice rank iconMailForPSX: Vibin emote (inline chat version)
mage rank iconAtia: Dancin emote (inline chat version)
novice rank iconshepard222: blobDance emote (inline chat version)
novice rank iconHDZ T: cześć jestem nowy w tym jak dobrze mogę zarabiać
adept rank iconreimond96: cześć
novice rank iconAurel Zamberlan Tan: Kekwait emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan_scs: Dziękuję za 68 klejnotów (Deszcz). Czuję się w dobrym nastroju. 1fae0 emote (inline chat version) 1fae0 emote (inline chat version) 1fae0 emote (inline chat version)
novice rank iconmuhammad tahir: Modcheck emote (inline chat version)
novice rank iconCelest Ruk: Cat Yes emote (inline chat version)
SystemGamehag: 16 użytkowników otrzymało Gem68 od Deszczu.
apprentice rank iconbirtalan_scs: @Csaba Martin Tövissi Nie mogłem użyć pozostałych 0,50 USD na nic i zostały utracone. Karta wygasła.
apprentice rank iconKantsuro: Popcorn emote (inline chat version)
mage rank iconAtia: Dancin emote (inline chat version)
novice rank iconLeszek9028: Meowdy emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan_scs: @Csaba Martin Tövissi mówię: nie. Chciałem wydać te 5 $ na coś innego. To było po prostu wymuszone rozwiązanie.
novice rank iconpyc000001: hh
novice rank iconCarl6616: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconmoi: Cześć
novice rank icons4ch4t0uill3: Cat Yes emote (inline chat version)
novice rank iconCsaba Martin Tövissi: @birtalan_scs Powiedziałbym, że dobrze wydane pieniądze
novice rank iconfael: Dance Red emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

90

0/160

czy gamehag umarł?

user171903737283 avatar

user171903737283

July 1, 2024 at 12:52 AM

wszędzie jest pokazywany earnweb, nagrody podobnież w większości są nie dostępne, części aplikacji zupełnie nie działają i co najważniejsze to nie ma żadnego sposobu na kontakt z supportem, tickety nie działają, discord usunięty a na email nie ma co pisać bo minęly już miesiąc a odpowiedzi brak..
KijPrawdy avatar

KijPrawdy

July 2, 2024 at 07:25 PM

Zwijają interes i inwestują w earnweb. Szkoda, bo to fajna stronka była, ale jaka była aktywna podczas zdalnych :)
AltxA avatar

AltxA

July 21, 2024 at 01:45 AM

Niestety, ale prawdopodobnie tak jest.
TalvinPL avatar

TalvinPL

September 24, 2024 at 03:39 PM

niestety wszystkie tego typu strony beda sie zamykac, ***** juz sie zamknelo jakis czas temu i wszystko po kolei bedzie leciec, coz szkoda trzeba sie cieszyc poki jeszcze jest hahaha
GTX2060 avatar

GTX2060

October 11, 2024 at 12:15 AM

Ludzie nie zakladajcie tu kont. A jak zalozyliscie to usuwajcie jak najpredzej to scam!Strata Czasu!!!
GTX2060 avatar

GTX2060

October 11, 2024 at 12:18 AM

Wszystkie moje nagrody są w kolejce do odebrania a tak naprawdę zostaly zrealizowane przez kogos kilka dni temu. Misty pisze, ze wg regulaminu jest 30 dni na otrzymanie nagrody, ale te nagrody juz przyznano komus innemu bez mojej wiedzy i jakiegokolwiek powiadomienia. Nie zakladajcie tu kont i piszcie o moim przypadku wszedzie gdzie sie tylko da, aby uchronic innych od straty cennego czasu!

Join the conversion by creating an account on Gamehag