Siema, wiem że Gamehag kiedyś działał i chyba był nawet najlepszą stron tego typu, ale teraz wygląda jakby został opuszczony. Odrzucili mi 2 artykuły za zły język (były napisane po polsku z pełną poprawnością ortograficzną i formatowaniem). Napisałem do supportu, który według Gamehaga odpisuje w ciągu 24 godzin. Czekam 4 dni i brak odpowiedzi. Na stronie społeczności nie ma żadnych nowych artykułów, więc chyba po prostu ich już nie przyjmują. Do tego jakiejkolwiek nagrody nie chciał bym wypłacić, to zabierają KD, a następnego dnia oddają (nagrody nie ma). Nie wiem czy ktoś jeszcze tak ma, ale wydaje mi się że ta strona zbankrutowała. Chociaż wtedy w ogóle powinna być zamknięta. Idk.
A no tak byłbym zapomniał. Z zaliczaniem zadań też jakoś lipnie, a zlecania totalnie nie działają. Połowa strony to niedziałające linki, nie wspomne już o aplikacji mobilnej, ona też jest cała zbugowana. Jest masa ofert za 4000 - 5000 KD tylko za pobranie apki i wejście do niej. Po wejściu w taką ofertę wywala nas i dostajemy komunikat o złym linku. Szczerze straszny syf się przez to robi, ta strona została tak zaniedbana, że już lepiej poszukać jakiejś innej.
Nie otrzymasz odpowiedzi, oni już od dawna nie odpisują. Mi się udało odebrać nagrodę, tylko co z tego skoro otrzymany od nich kod nie działa. KD za granie w gry też nie nalicza, mimo że na AyeT Studios pokazuje mi, że jest wykonane. Wiszą mi tak już prawie 5000 KD i nie ma z nimi żadnego kontaktu.
U mnie nie nalicza się XP oni robią żeby Ci kturzy mieli to tylko oni mają xddd
Nawet nie ma jak do nich napisać .Za ankiety też nie nalicza już kd.Tak że ta strona to już typowe oszustwo.
Myślę że na trustpilot z linku na dole śmiało dawać 1/5 gwiazdek to może cos odpiszą.
No coś słabo , napisałem 2 artykuły i cisza. O dziwo z Ragnarok Prime zadanie mi zaakceptowali. No zobaczymy :)
Odbiór nagrody nie działa, zwinęli interes?
Najwidoczniej tak , reklamują drugą stronkę więc odpowiedź sama nachodzi na myśl. Szkoda.
Nawet nagle znikneła mi opcja oceniania artykułów.
trochę szkoda takiej strony
trochę szkoda takiej strony
biedactwo chyba nie działa