Po kliknieciu trzeba wpisac, kraj zamieszkania, wiek, kod pocztowy itp. (jeszcze zadnej nie zrobilem jakby co)
ja kilka wypełniłam,ogólnie idzie na tym zarobić ale trzeba byc cierpliwym. a o dane nie ma się co martwić,to legit firmy
czyli jak sie wpisze w jakim miescie mieszkasz to nie udostepnia tego nikomu?
nigdy nie masz pewnosci. bądźcie ostrożni
nie wiem, ja naprzykład nie jestes w stanie sie do zadnej zakwalifikować, nawet jeśli to i tak mnie z nich wyrzuca
nwm lecz jak zrobiłem jedną to nie dostaLem KD.
zawsze sje boję że za parę dni zapukają mi do domu....
szczerze boję się tam cokolwiek wpisywać (adresu itp)
Zależy jaką robi się ankietę, bo w niektórych po wpisaniu danych wyskakuje błąd o tym że się nie zakwalifikowano do ankiety, ale nie ma się co bać bo te firmy od ankiet są legit
ogólnie to nie ale dostanie się do jakiejś ankiety graniczy z cudem
ogólnie to nie ale dostanie się do jakiejś ankiety graniczy z cudem
dobra, czyli na podstawie waszych przemyslen nie bede zadnej ankiety robic
moim zdaniem tak xD to jest urocze jak robisz ich "ankietę pod tytulem" twoje zarobki zatrudnienie itp ile czego uzywasz a i tak cie wywalaja bez niczego a i tak dostaja co chcą bo mają te informacje wiec my nic nie dostajemy a oni to co chcieli wiec to jest czysty scam lol ja robile duzo ankiet szczerze i ciagle mnie wywalali chociaz mnie przeniesli do tej "prawdziwej" ankiety a gdy juz sie skonczyla to pisali ze oops jednak ta ankieta nie jest przystosowana dla ciebie i przeniesiemy cie do nastepnej pewnie dlatego ze zrobilem co chcieli i uwywają raczki bez nagrody, dlatego ankiet nie robie
chyba nie... niewiem. ja zrobilam tylko 1
chyba nie, ale bardzo trudno dostać się do jakiejkolwiek ankiety