Deszcz

Gem519

adept rank iconk_r: Brak klienta VIP
novice rank icontonhaoferro: Cześć
novice rank iconRanjitha R Nair: Czy ktoś wie, jak mogę uzyskać obsługę klienta VIP?
novice rank icon1925075387: www
novice rank iconun_random84: Vibin emote (inline chat version)
novice rank icon1925075387: yeeewe
novice rank iconAlex Anderzon: Vibin emote (inline chat version)
novice rank iconAlex Anderzon: jhola
novice rank icon3669332073: Cat No emote (inline chat version)
SystemGamehag: 11 użytkowników otrzymało Gem91 od Deszczu.
novice rank iconLautaro Martinez: Cześć
novice rank iconTommaso: fasa
novice rank iconrileytscholl725: Hej
novice rank iconmustnotread: aa
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie klejnotów!
adept rank iconDumb - J: Vibin emote (inline chat version)
novice rank iconDiego: Vibin emote (inline chat version)
novice rank iconDiego: cześć
novice rank icongg.scrubbed341: Dance Unique emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Flashbang emote (inline chat version)
novice rank iconDeathburgerz013: w swoich snach nigdy nie dostaniesz moich ROBUX
novice rank iconmimitteyantterujanmimi: LUDZIE DAJCIE MI WSZYSTKIE WASZE ROBUX
novice rank iconmimitteyantterujanmimi: BRUH WT
novice rank icon123456: Dance Red emote (inline chat version)
novice rank iconkazan: Vibin emote (inline chat version)
novice rank iconDeathburgerz013: fdfsds
novice rank iconanirudra.srinivasan: stary kiedy wpisuję mój kod pocztowy oni zawsze szukają kogoś innego i zawsze
AdminSwirfty: Może być konieczne skontaktowanie się z pomocą techniczną offerwalla w celu uzyskania dodatkowych informacji
novice rank iconclemenelpro1: Osiągnąłem poziom 50 w Brain Test i nie dają mi ich
novice rank iconclemenelpro1: Pomoooc nie dają mi klejnotów
SystemGamehag: @Joshverd napił Gem25 dla Rain
novice rank iconlink: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconSibertoon: ole
SystemGamehag: @Noob123 tipped Gem25 to the Rain
novice rank iconDisk091: cześć!!!
adept rank iconLis Sow: Miejmy nadzieję catJAM emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Cat Yes emote (inline chat version) Cat Yes emote (inline chat version) Cat Yes emote (inline chat version) Cat Yes emote (inline chat version) Cat Yes emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Masz to
adept rank iconLis Sow: PepeHands emote (inline chat version)
adept rank iconLis Sow: Jestem 14k stąd
AdminJoshverd: prayge emote (inline chat version) prayge emote (inline chat version) prayge emote (inline chat version) prayge emote (inline chat version) prayge emote (inline chat version)
adept rank iconLis Sow: Josh potrzebuję pomocy, aby wygrać
novice rank iconJasKne: Meowdy emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconJasKne: cześć 1f44b emote (inline chat version)
SystemGamehag: @Joshverd dał Gem25 Deszczowi
AdminJoshverd: Chatting emote (inline chat version)
SystemGamehag: 17 użytkowników otrzymało Gem87 od Deszczu.
novice rank iconclemenelpro1: Dlaczego, gdy robię ankiety, przekierowują mnie i nie otrzymuję klejnotów
adept rank iconDumb - J: Modcheck emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

69

0/160

Słabo - nie wypłacają kamieni dusz

ClementinexE avatar

ClementinexE

April 1, 2023 at 02:38 PM

Wykonałam zadanie - rozegraj 7 bitew, okręt też mam. Odrzucili, napisałam do suportu i oczywiście dostałam info, że "coś poszło nie tak i nie możemy zaakceptować tego zadania. Oto co mogło pójść nie tak, gdy wykonywałaś to zadanie: używanie VPN, brak kliknięcia w nasz link rejestracyjny, używanie produktów od tego dewelopera w przeszłości, AdBlock, lub inne oprogramowanie blokujące postęp." - nic z tych rzeczy się nie stało. Niestety, ale utwierdza mnie to w przekonaniu, że KD dostaje co któraś osoba, reszta jest odrzucana bez żadnego konkretnego powodu. Słabe.
Miloszrp avatar

Miloszrp

April 1, 2023 at 07:42 PM

Mam identycznie z War Thunder, 8 bitw wygrałem ale miałem 30 zabitych wrogów nie wiem czy przez to czy co innego ale z WOW mi nie chcą już drugiego zadania zaliczyć za 12 bitw rozegranych, a rozgerałem to teraz 13 rozegrałem.
fexiu avatar

fexiu

April 2, 2023 at 04:22 PM

Powiem tyle że mam dokładnie taki sam problem i *** wam w **** game hag
ZaraMysterywalker avatar

ZaraMysterywalker

April 3, 2023 at 11:05 PM

Zadanie brzmiało jakoś tak - rozegraj przynajmniej 7 bitew i kup swój pierwszy okręt. Więc tak, nie wiem czemu macie problem, ale mi zaakceptowano ss pierwszego zadania w niecałe 10min. po wysłaniu. 7 bitew pierwszym tierem.. który był na start. Po tym kupiłem swój pierwszy okręt II poziomu, zagrałem 1 bitwę, żeby było go widać w statystykach gry, wszedłem w profil i zrobiłem ss całego ekranu. Wysłałem i pierwsze zadanie wykonane. Kolejne mogę za około 7h.. Trochę minus za czekanie. A co dalej, to się okaże.
ZaraMysterywalker avatar

ZaraMysterywalker

April 9, 2023 at 04:42 PM

Mała aktualizacja info. Z zadadniem 3 był już problem, wysyłałem ss ze 3 razy i za każdym razem był odrzucany... :/ po około 24h. Że "niby coś poszło nie tak" Byłem cierpliwy, więc tak codziennie gdy odrzucili.. znowu wysyłałem i za 4 razem, akceptowali po około 10min. to samo ss co wcześniej nie. To o co tu chodzi. :) Strona kuleje chyba i to mocno.
ClementinexE avatar

ClementinexE

April 9, 2023 at 11:35 PM

Kupiony okręt też miałam :) za drugim razem też odrzucony, tym razem dlatego, że niby nie miałam nowego konta. Klueje mocno.
ClementinexE avatar

ClementinexE

April 9, 2023 at 11:35 PM

Kupiony okręt też miałam :) za drugim razem też odrzucony, tym razem dlatego, że niby nie miałam nowego konta. Klueje mocno.
Feksus avatar

Feksus

April 18, 2023 at 06:50 PM

Mam tak samo,
Zrobiłem zadanie by rozegrać 7 bitew i odblokować okręt,
zrobiłem to zakładając nowe konto z ich linku i dostałem wiadomość ze nie urzyłem nowego konta,
według mnie to scam i naciąganie
kanver avatar

kanver

May 3, 2023 at 04:20 PM

Potwierdzam, od tygodnia nie chcą zaakceptować mi wykonanego zadania. Za pierwszym razem napisali, że nie założyłem nowego konta, co nie jest prawdą, więc założyłem jeszcze jedno konto i ponownie wykonałem zadanie. To zostało odrzucone już dwa razy z powodu "Coś poszło nie tak". Scam.
marcin_staszczak1 avatar

marcin_staszczak1

July 3, 2024 at 12:53 AM

Rozegrałem pięć bitew i cztery przegrałem

Join the conversion by creating an account on Gamehag