Deszcz

Gem641

novice rank iconAbdulbaqi Abdulbaqi: Fgh ya FB ja do JJ do do do it FB ja dy h do BB FB TV TV TV TV the FB it dy ga eh he sh it fun to ja yh no egg hy Rd eh it to us eh it dy hi if she uh eh it FB
novice rank iconAbdulbaqi Abdulbaqi: To I th
novice rank iconAbdulbaqi Abdulbaqi: FB gvgj
novice rank iconAbdulbaqi Abdulbaqi: FB
novice rank iconAbdulbaqi Abdulbaqi: FB ja do JJ
novice rank iconAbdulbaqi Abdulbaqi: Czy FB to zrobił?
novice rank iconCc12: W jakim kraju trzeba się znajdować, aby dokonać przelewu bankowego i jak to działa? Czy osoba po prostu podaje numer IBAN?
novice rank iconCc12: Hej
AdminJoshverd: Meowdy emote (inline chat version)
adept rank iconbuffighter144: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank iconYin_Scropty: powodzenia w losowaniu ludzie kończy się wkrótce
novice rank iconTika_Ignis: Popcorn emote (inline chat version) Dance emote (inline chat version)
novice rank iconNew Journey: Co jest?
novice rank iconPorta Ertoume (FirestoyL): cześć
sorcerer rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
SystemGamehag: 7 użytkowników otrzymało Gem103 od Deszczu.
novice rank iconboulouiz rayane: Deszcz odszedł?
novice rank iconboulouiz rayane: yo
adept rank iconhaniamala: monkaS emote (inline chat version)
novice rank iconbirtalan_scs: 1f381 emote (inline chat version) 1f381 emote (inline chat version) 1f381 emote (inline chat version)
novice rank iconKeyua: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank iconbirtalan_scs: 1f384 emote (inline chat version) 1f384 emote (inline chat version) 1f384 emote (inline chat version)
enchanter rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconRangeliusTM: DonoWall emote (inline chat version) catKISS emote (inline chat version)
novice rank iconbirtalan_scs: cześć
novice rank iconKeyua: xdd
novice rank iconРома Маринюк: amg
novice rank iconwowduder: lol
novice rank iconKeylet David Logro Vargas: cześć jjj
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne losowania klejnotów!
novice rank iconTika_Ignis: Capybara stare emote (inline chat version)
novice rank iconAndre Huaman Anton: Dance Unique emote (inline chat version) Dance Unique emote (inline chat version) Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconAndre Huaman Anton: Dance Unique emote (inline chat version) Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconAndre Huaman Anton: Dance Unique emote (inline chat version) cześć xd
novice rank iconFrancisco Castillo: niech żyje milo j
novice rank iconFrancisco Castillo: HOLS
enchanter rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconKristoMc: Lol
novice rank icondavidliu460957: Vibin emote (inline chat version)
novice rank iconANGHELO JESUS CASTAÑEDA: waza Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconalia alia: Meowdy emote (inline chat version)
adept rank iconGabe Newell: Cat No emote (inline chat version)
SystemGamehag: 4 użytkowników otrzymało Gem161 od Deszczu.
novice rank iconalia alia: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconalia alia: eee
novice rank iconmottagelo: ok
SystemGamehag: @KristoMc tipped Gem20 to the Rain
novice rank iconalia alia: rrrr
novice rank iconalia alia: Clap emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

88

0/160

artykuł odrzucony za zły język

OGUR_IGOR avatar

OGUR_IGOR

May 23, 2022 at 06:46 PM

siema, odrzucili ma artykuł za zły język. Nie było tam ani jednego przekleństwa albo obraźliwych wyrażeń.
AltxA avatar

AltxA

May 23, 2022 at 06:49 PM

Hej, możliwe jest że występuje tam za dużo pogrubień lub a mało. Artykuł może nie być przejrzysty, mogą występować błędy ortograficzne, logiczne albo gramatyczne.
OGUR_IGOR avatar

OGUR_IGOR

May 24, 2022 at 02:08 PM

Update: odrzucili mi drugi artykuł
i tak btw to:
1. Tekst raczej jest dosyć czytelny i pogrubień jest moim zdaniem wystarczająco.
2. Błędów ortograficznych, logicznych albo gramatycznych nie ma.
3. Co mam zrobić aby zaakceptowali mi te artykuły? Napisać gdzieś czy coś w tym stylu? Te artykuły są schematem podobne do reszty moich artykułów (nie są kopią) i myślę, że są dobre.
AltxA avatar

AltxA

May 24, 2022 at 08:10 PM

Prawdopodobnie coś się popsuło, następne artykuły powinny być zaakceptowane. Dzięki za podzielenie się problemem na forum :)
OGUR_IGOR avatar

OGUR_IGOR

May 24, 2022 at 08:16 PM

btw to napisałem do supporta i aktualnie czekam na odpowiedź. Jestem ciekawy co z tego wyjdzie.

AltxA avatar

AltxA

May 24, 2022 at 08:17 PM

Już zostało to rozwiązane.
OGUR_IGOR avatar

OGUR_IGOR

May 27, 2022 at 05:01 PM

Update: Wrzuciłem reupload artykułów i w między czasie napisałem do supporta. Support napisał mi abym trochę poprawił artykuł, ale okazało się, że nie musiałem, bo mi zaakceptowali ten reupload.
Morał: jeśli odrzucą wam artykuł za zły język to upewnijcie się czy jest wystarczająco dobry. Jeśli nie jest to poprawcie, a jak jest to po prostu wrzućcie od nowa.
AltxA avatar

AltxA

May 27, 2022 at 05:57 PM

Tak, jak wyżej napisałem, był to chwilowy błąd strony, bo wszystkim tak odrzucało.
D_kuba91 avatar

D_kuba91

June 29, 2022 at 08:37 PM

fajny jeśzyk

Join the conversion by creating an account on Gamehag