siema, odrzucili ma artykuł za zły język. Nie było tam ani jednego przekleństwa albo obraźliwych wyrażeń.
Hej, możliwe jest że występuje tam za dużo pogrubień lub a mało. Artykuł może nie być przejrzysty, mogą występować błędy ortograficzne, logiczne albo gramatyczne.
Update: odrzucili mi drugi artykuł
i tak btw to:
1. Tekst raczej jest dosyć czytelny i pogrubień jest moim zdaniem wystarczająco.
2. Błędów ortograficznych, logicznych albo gramatycznych nie ma.
3. Co mam zrobić aby zaakceptowali mi te artykuły? Napisać gdzieś czy coś w tym stylu? Te artykuły są schematem podobne do reszty moich artykułów (nie są kopią) i myślę, że są dobre.
Prawdopodobnie coś się popsuło, następne artykuły powinny być zaakceptowane. Dzięki za podzielenie się problemem na forum :)
btw to napisałem do supporta i aktualnie czekam na odpowiedź. Jestem ciekawy co z tego wyjdzie.
Już zostało to rozwiązane.
Update: Wrzuciłem reupload artykułów i w między czasie napisałem do supporta. Support napisał mi abym trochę poprawił artykuł, ale okazało się, że nie musiałem, bo mi zaakceptowali ten reupload.
Morał: jeśli odrzucą wam artykuł za zły język to upewnijcie się czy jest wystarczająco dobry. Jeśli nie jest to poprawcie, a jak jest to po prostu wrzućcie od nowa.
Tak, jak wyżej napisałem, był to chwilowy błąd strony, bo wszystkim tak odrzucało.