Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Postanowiłem stworzyć taki post, żeby nie było spamu tym samym, mam nadzieje, że komuś to pomoże, albo chociaż to przeczyta. P: Jaki kod na listopad? O: Aktualnie nie ma żadnego kodu, lub kod na listopad już nie działa, ale nowy na pewno pojawi się w grudniu. P: Da się pisać artykuły na telefonie? O: Słyszałem, że się nie da, i chyba jest to prawda. P: Czemu nie dostaje nagrody? Minęło 48h O: Nagroda w 48h dociera do serwisu Gamehag (wydaje mi się, że w taki sposób to się odbywa) i serwis ma 30 dni na wysłanie jej do osoby, która ją zamówiła. P: Czemu moje screeny są odrzucane? O: System screenów, prawdopodobnie jak dotychczasowy system sprawdzania artykułów był po prostu automatyczny, aby oszczędzić pracy. Polecam napisać do jakiegoś administratora, albo supportu, nie do Misty. P: Jak napisać artykuł? O: Wchodzimy w zakładke Społeczność>Artykuły>Napisz Artykuł. Wpisujemy tytuł, wstawiamy obrazek, piszemy wstęp, i całą resztę, a następnie wyślij. Twój artykuł musi mieć 2500 znaków, bo inaczej zostanie odrzucony. Nie może być również plagiatem, nasza społeczność od razu wychwytuje oszustów :)) P: Czekam już prawie tydzień na zaakceptowanie artykułu, długo jeszcze? O: Cierpliwości. Bywa, że artykuły są sprawdzane hurtowo. A w święta i weekendy już w ogóle. Wystarczy cierpliwie czekać. Może to zająć nawet dwa tygodnie, dłużej się nie zdarza. Jeżeli Twój artykuł będzie odrzucony, dowiesz się o tym wcześniej. Nie wypisałem tutaj wszystkich pytań, ale te, które powtarzały się najczęściej. Warto zajrzeć do zakładki FAQ, można w nią wejść, schodząc na sam dół strony, mamy różne odnośniki. Dziękuje za uwagę, mam nadzieje, że pomogłem.