Deszcz

Gem962

SystemGamehag: Join our Discord for daily Gem giveaways!
novice rank iconjingao339779518: aaa
novice rank icon3840973140: Dance Unique emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version)
novice rank iconeneryagami_59687: 1f607 emote (inline chat version)
novice rank iconhutomori861: swifty
novice rank iconAvery >:D: przy okazji widzimy twoją historię klejnotów
novice rank iconLợi Chu: mam 99999999 klejnotów
novice rank iconAvery >:D: eheheh
novice rank iconelpataslocascax: tak
AdminJoshverd: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank icon2176908781: cześć
novice rank iconeneryagami_59687: deszcz
novice rank iconeneryagami_59687: tak
SystemGamehag: @Joshverd dał napiwek Gem67 dla the Rain
AdminJoshverd: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank icon3410434092: a'd'sa'd'sa
novice rank iconeneryagami_59687: deszcz
novice rank iconeneryagami_59687: cześć
SystemGamehag: @eneryagami_59687 dał napiwek Gem20 dla Rain
novice rank iconeneryagami_59687: 1f61a emote (inline chat version) 1f60a emote (inline chat version)
SystemGamehag: @tomiy seiyuu dał Gem20 dla the Rain
novice rank icon7Z4E6B8C: Nie wiem
novice rank icon我要攒个MC: Czy na kontynencie trzeba używać VPN, aby korzystać z Prime?
novice rank icon3887870412: rsa
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
novice rank iconJoashy Gomez Quesada: mój użytkownik:xdxdxdele9
novice rank iconJoashy Gomez Quesada: czy ktoś ma konto na Roblox, żeby pograć
novice rank iconSeilafi Amelidda: Cat No emote (inline chat version)
novice rank iconliu3182271625: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconJoashy Gomez Quesada: xd
novice rank iconJoashy Gomez Quesada: nie kłóćcie się
novice rank iconJoashy Gomez Quesada: xd
novice rank icon李文昊: Zrobię to jutro
novice rank icon李文昊: Dzisiaj zarobiłem 2915, nieźle
novice rank icon我要攒个MC: Zazdrosny
novice rank icon我要攒个MC: Dzisiaj zarobiłem 1000, nieźle
novice rank icon李文昊: Otrzymałem 2056 klejnotów z Prime Surveys, powinieneś też tego spróbować!
novice rank icongeorgestanle009: cześć....
novice rank icon我要攒个MC: Kto może mi pomóc zdobyć trochę klejnotów?
novice rank icon7Z4E6B8C: Minecraft Legends dla Windows + launcher PC Windows możesz tego spróbować
novice rank iconyecisa2511: Ale wcześniej narysowałem dla siebie pelerynę, więc
novice rank iconyecisa2511: Albo zmienić to na pelerynę
novice rank iconyecisa2511: To naprawdę dobry wybór ddHuh emote (inline chat version)
novice rank icon7Z4E6B8C: Moja Legenda Świata też jest możliwa
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwo klejnotów!
novice rank iconyecisa2511: W końcu nie mam nic, co naprawdę chciałbym kupić
novice rank iconyecisa2511: Albo mogę to zamienić na coś innego, żeby dać to komuś innemu
novice rank iconyecisa2511: Co kupujesz?
novice rank iconyecisa2511: Myślenie
novice rank iconyecisa2511: 2 843 mam teraz
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

81

0/160

Taktyki na szybki progress

tranquility4 avatar

tranquility4

January 24, 2022 at 06:23 AM

Siema, ostatnio zacząłem grać w tego idlera. Macie jakieś pro tipy jak szybciej levelować kopalnie?
Igplik avatar

Igplik

January 24, 2022 at 04:19 PM

Witaj na stronie z poradnikami, opisami przejścia i atlasami do gier. Od 2000 roku tworzymy najlepszej jakości materiały, które ułatwiają graczom przechodzenie gier i czerpanie z nich jak największej przyjemności.

Nasze poradniki dokładnie wyjaśniają jak ukończyć każdą opisywaną grę, jakie podjąć decyzje, żeby poznać alternatywne zakończenia, jak rozwiązać trudne zadania i zagadki czy gdzie znaleźć wszystkie ukryte sekrety oraz skarby. Dowiesz się z nich również jak działają podstawowe mechanizmy rozgrywki, czy jak w najprostszy sposób zrealizować pożądane cele.

Skupiamy się przede wszystkim na opisach przejścia i poradnikach do gier wydawanych na najpopularniejsze obecnie platformy do grania, takie jak PC, PS4 i Xbox One, ale posiadamy też materiały do gier działających na starszym sprzęcie (PS2, PS3 czy Xbox 360) oraz urządzeniach mobilnych z system Android lub iOS.

Specjalizujemy się w poradnikach i mapach do gier RPG, ale przygotowujemy również opisy przejścia do strategii, gier przygodowych, RPG-ów akcji, MMO i wielu innych.

Na naszych szczegółowych mapach staramy się zaznaczać i opisywać wszystkie interesujące lokacje, postacie, sekrety, zadania czy przeciwników, żeby zwiedzanie wirtualnych światów było samą przyjemnością.

Wszystkie poradniki dostępne są na naszym portalu internetowym, ale zachęcamy również do ich ściągania w wersji PDF oraz ePUB. Poradnik można ściągnąć za drobną jednorazową opłatą lub poprzez wykupienie specjalnego abonamentu, podczas trwania którego uzyskuje się dostęp do wszystkich naszych elektronicznych wydawnictw.Witaj na stronie z poradnikami, opisami przejścia i atlasami do gier. Od 2000 roku tworzymy najlepszej jakości materiały, które ułatwiają graczom przechodzenie gier i czerpanie z nich jak największej przyjemności.

Nasze poradniki dokładnie wyjaśniają jak ukończyć każdą opisywaną grę, jakie podjąć decyzje, żeby poznać alternatywne zakończenia, jak rozwiązać trudne zadania i zagadki czy gdzie znaleźć wszystkie ukryte sekrety oraz skarby. Dowiesz się z nich również jak działają podstawowe mechanizmy rozgrywki, czy jak w najprostszy sposób zrealizować pożądane cele.

Skupiamy się przede wszystkim na opisach przejścia i poradnikach do gier wydawanych na najpopularniejsze obecnie platformy do grania, takie jak PC, PS4 i Xbox One, ale posiadamy też materiały do gier działających na starszym sprzęcie (PS2, PS3 czy Xbox 360) oraz urządzeniach mobilnych z system Android lub iOS.

Specjalizujemy się w poradnikach i mapach do gier RPG, ale przygotowujemy również opisy przejścia do strategii, gier przygodowych, RPG-ów akcji, MMO i wielu innych.

Na naszych szczegółowych mapach staramy się zaznaczać i opisywać wszystkie interesujące lokacje, postacie, sekrety, zadania czy przeciwników, żeby zwiedzanie wirtualnych światów było samą przyjemnością.

Wszystkie poradniki dostępne są na naszym portalu internetowym, ale zachęcamy również do ich ściągania w wersji PDF oraz ePUB. Poradnik można ściągnąć za drobną jednorazową opłatą lub poprzez wykupienie specjalnego abonamentu, podczas trwania którego uzyskuje się dostęp do wszystkich naszych elektronicznych wydawnictw.
Patix5 avatar

Patix5

February 9, 2022 at 06:51 AM

Nie wchodź 2 dni a potenm ulepszaj tylko kapalnie i winde i tych co transportują
Patix5 avatar

Patix5

February 9, 2022 at 06:51 AM

Nie wchodź 2 dni a potenm ulepszaj tylko kapalnie i winde i tych co transportują
v3rciaa avatar

v3rciaa

February 18, 2022 at 06:20 PM

Nie wchodze przez 1dzień a potem ulepszam różne rzeczy
Komarek120 avatar

Komarek120

March 7, 2022 at 06:29 PM

nie nie taktyki po wyżej są dobre ale możesz zmienić datę na np 2100 i jak wejdziesz w grę z tą data zaliczy ci jakbyś nie grał przez tyle dni i da ci dużo kasy sam tak kiedyś robiłem i nie wiem czy tojeszczedziala
Coulere5 avatar

Coulere5

March 7, 2022 at 08:24 PM

siema

Wrozbit@ avatar

Wrozbit@

May 15, 2022 at 06:47 PM

kurde daj se sieana wybierz japończyków, to wielka i przepotężna frakcja która dodaje ci aż dziesięć procent do zbiorów
Bartek445 avatar

Bartek445

July 21, 2024 at 03:14 AM

rób co chcesz i uważasz

Join the conversion by creating an account on Gamehag