Podobno TikTok promuje nowe konta, wiec jesli nagrywasz caly czas na tym samym i nie przynosi to żadnych efektów, to lepiej zalożyć nowe. Trzeba pamiętać również o tym, żeby wrzucać filmy regularnie;)
Podobno TikTok promuje nowe konta, wiec jesli nagrywasz caly czas na tym samym i nie przynosi to żadnych efektów, to lepiej zalożyć nowe. Trzeba pamiętać również o tym, żeby wrzucać filmy regularnie;)
nalezy nagrywac to co aktualnie jest popularne i najlepiej zalozyc nowe konto by miec lepsze zasiegi bo tik tok mocno promuje nowsze konta, mozesz ewentualnie robic f4f ale wtedy twoi obs sa fakeowi i po prostu nie beda ci dawac zbyt duzo likeow, a raczej ci chodzi o to by byc popularnym lub po prostu rozpoznawalnym
nalezy nagrywac to co aktualnie jest popularne i najlepiej zalozyc nowe konto by miec lepsze zasiegi bo tik tok mocno promuje nowsze konta, mozesz ewentualnie robic f4f ale wtedy twoi obs sa fakeowi i po prostu nie beda ci dawac zbyt duzo likeow, a raczej ci chodzi o to by byc popularnym lub po prostu rozpoznawalnym ja mam 473obd
nagrywac tak zeby ludziom sie podobalo pozdr
wstawiaj dużo filmów. jakikolwiek kontent z resztą. zrób konto o czymś co ludzie lubią a potem usuń filmy nazwe zmień i profilowe i zostaną ci obs tadam xdd
jest bardzo dużo sposobów zdobyciu wielu obserwatorów np wstawiaj filmy regularnie (3 razy w dniu) oraz staraj sie aby twoje filmy były w dobrej jakości pozdrawiam
Nodawaj hasztagi, reklamuj, udostępniaj
Udostępniaj dużo filmikow
wstawiaj często filmy, możesz nagrywać trędy i możesz też wchodzić na live na którym się ,,rośnie''
szczerze to nwm ja mam kanał na yt i na nim się skupiam
https://www.tiktok.com/@rybeq88?lang=pl-PL zapraszam do kontaktu: )
Hej mam pytanie czy wiecie jak szybko uzyskać dużo obs na tik toku bo ja mam tylko 31 .
trzeba miec szczecie z algorytmem
trzeba miec szczecie z algorytmem
Szczęście z algorytmem, jakiś dobry, unikalny kontent
ja wiem" nie robić trenduw na początku kariery tylko robić swoje trendy, wymyślić coś ciekawego
mozesz napisac tam gdzie sie szuka jakas osobe no wiesz i piszesz łapiemy sie na przykład i wybierasz osobe która ma teraz live i na tym live sie łapie jak tam ludzie pisza to nacisnij na profilowe jakies i zaobserwuj i oznacz i ona jak cie zauwazy to ci odda ja tak zarobiłam gdzies 1000 obs polecam :)