za komentarze takie fajne kiedy śpiewa to dostaję dużo i co tylko mam totalnego już jest pokój szybko pistolet po co on już brakło nam to do metra szybko albo rabujemy policjanta w zbiorniczku późniejtemat innych nie stać na bank ma
Nagrywanie trendów Ciekawe tematy
Nagrywaj jakieś ****** które oglądają dzieci
trendy nagrywaj i staraj się codziennie wrzucać ja wrzucałam co dwa dni i już od lipca mam 764 obs
nagrywaj filmy, badz sobą
tiktok zly lepszy yt. nie nagrywaj na tym czyms
Normalnie nagrywaj filmiki
nagrywaj to co lubisz tylko nie w jakiości ziemniaka
wymysł jakiś fajny pomysł na film i go nagraj
musisz nagrywać filmiki które są na "topie". zadbaj też o dobrą jakość filmu i dobre oświetlenie
Poprostu nagrywaj filmiki co są aktualnie popularne oraz możesz obserwować dużą ilość osób :)
Nagrywaj np fife 22 i wylewy jest to popularne
wstawiaj śmieszne filmiki
nagrywaj filmy które się wybijają
najlepszy sposób to nagrywac trendy które są na topie a to jak wyświetla ci się film u innych użytkowników to poprostu algorytm tiktoka no chyba że za te coiny kupisz więcej wyśwetleń i też musisz dodać jakieś spoko hasztagi
Nagrywaj duzo ciekawych filmow
Nagrywaj ciekawe filmy lub filmy które są na top możesz też nagrywać filmy że zwierzętami np. Kotem, psem możesz powiedzieć znajomym że możesz dać obs za obs i to tyle ode mnie
trendy nagrywaj z muzyczkami
idź za trendami i wogule a i nieprubuj robić niebiespiecznych żeczy to by się źle skoczyło pozdor ;)
trendy i bycie systematycznym i szczęście
trendy jakieś ciekawe filmiki których jest dużo na rok toku wtedy większa szansa że ludzie to zobaczą miłego dzionka