Opłaca się kupić np skrzynie awanturnika? Z tego co widzę nie da się w niej wylosować runy tylko są same dobre gry. Skrzynia kosztuje 950 kd więc to wygląda na niezłą opcje patrząc na to, że za samą grę trzeba byłoby wydać parę tysiecy. Jakie macie zdanie na temat skrzyń? Opłaca się?
Są same dobre gry, lecz jest też Random Steam Key. Najprawdopodobniej i tak wylosowałbyś go, więc moim zdaniem nie opłaca się skrzynek otwierać. Jakiś czas temu pozwoliłem sobie na otwarcie jednej, drogiej skrzynki i jak zwykle wylatuje to samo - Random Steam Key.
Nie znam nikogo, komu wyleciałoby coś dobrego ze skrzynki. A jeżeli już coś wylatuje, to jest na to ********* mały procent.
Tak nie do końca. W skrzynkach rzeczywiście są małe szanse na coś lepszego
steam daily chest nie opłaca się za skarby świata. cały czas trafia się 1,5 kd albo runa.
Mi to nawet 1,5kd nie wyleciało. Runa to porządek dzienny, chociaż trzeba przyznać, że skrzynia jest za darmo.
nie opłaca się poniważ np gramy w gre dostajemy kd i dajemy na skrzynke i słaba rzecz nie polecam
Szczeże otwarałem koło 3 skrzynek, z żadnej nie wyleciało mi nic lepszego niz "losowy" kluczyk z grą za 1 zł. Lepiej już pozbierać na coś porządnego i co ważne pewnego.
Moim zdaniem sie nie oplyla
Marcin_102_pl mi też zawsze steam daily chest dropiła 1 lub 5 kd, raz runę, ale dzisiaj o dziwo 10kd, co było bardzo dziwne
Zawsze jest w nich random key
Ziarnko do ziarnka, a zbierze się miarka.
Mi wypadły dwa razy random keye z ****** grami
W skrzynkach zawsze są runy lub Steam Random Key (przynajmniej u mnie)
Opłaca isę otwirać skrzynie.Zależy na co polujesz.Jeżeli jesteś szczęściarzem w otwieraniu skrzynek to masz farta.XD
nie warto, pierwszy i ostatni raz kupiłem skrzynię, zawsze jakiś chłam, którego nikt nie chce, a w tych darmowych, to nigdy nic wartościowego. Za za GA dzięki wielkie, dużo gier uzbierałem
Dla mnie wartościową skrzynią jest tygodniowa, ponieważ od czasu do czasu otrzymuję z niej runę ansus.
Skrzynie są nie opłacalne jak dla mnie
Ogólnie skrzynie na dłuższą metę są nieopłacalne. Lepiej jest kupić konkretnie to co cię interesuje.
Mój kolega wylosował mc sprzedał go i kupił więcej skrzyń potem tylko same runy i random steam key....