Follow us on X for promo codes, news, and more, soon! https://x.com/GamehagEN
Deszcz

Gem911

novice rank iconFontes Cassara Rodrigo: Nie wiem, która gra jest najbardziej opłacalna do zdobywania klejnotów, czy ktoś zna jakąś?
novice rank iconqbluewizard: Vibin emote (inline chat version)
novice rank iconqbluewizard: Zaczynajmy leets
SystemGamehag: 18 użytkowników otrzymało Gem38 z powodu deszczu.
adept rank iconDeathburgerz013: fds
apprentice rank icondunszt007: deszcz
novice rank iconjero-2025: ok bardzo dziękuję dunszt007
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie Klejnotów!
apprentice rank icondunszt007: To się czasami zdarza... i zależy też od regionu
novice rank iconjero-2025: Nigdy nie zmieniam płci ani żadnych danych, ale mimo to nie pozwala mi wejść do żadnej, nawet do nowych
apprentice rank icondunszt007: Jeśli zaczniesz zmieniać płeć/mężczyzna/kobieta, wiek lub cokolwiek innego, zauważą to i zostaniesz odrzucony zanim się zacznie
apprentice rank icondunszt007: również
novice rank iconjero-2025: dziękuję spróbuję
enchanter rank iconhanfred: spróbuj ponownie, nie klikaj ankiet o 0 gwiazdkach
novice rank iconqbluewizard: Dance Red emote (inline chat version)
novice rank iconjero-2025: Od dawna nie mogę wypełnić żadnej ankiety, ponieważ nie spełniam warunków do żadnej. Mogłoby pojawić się 15 nowych i nadal bym się nie zakwalifikował. Co polecacie? Dzięki
novice rank iconqbluewizard: cześć
novice rank iconRanjitha R Nair: Cześć
enchanter rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconahmedyoussif395: KEKW emote (inline chat version)
novice rank iconahmedyoussif395: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconDzxAF: 99
novice rank icon3810470188: Jestem taki powolny
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania klejnotów!
novice rank iconEvor: Kekwait emote (inline chat version)
novice rank iconahmedyoussif395: okej
novice rank iconqbluewizard: Jeśli chcesz, możesz spróbować zrobić zadania, ankiety lub podobne na moim profilu, nie są trudne do wykonania i w ten sposób często bierzesz udział w deszczu
novice rank iconqbluewizard: Dance Red emote (inline chat version)
novice rank iconqbluewizard: Chociaż, poleciłbym dołączenie do discorda, tam organizują codzienne mini wydarzenia, i (nie jestem pewien), możesz zdobyć więcej klejnotów niż tutaj, myślę
novice rank iconqbluewizard: ahmed, tak, ale nie, możesz swobodnie rozmawiać, ale to nie gwarantuje udziału w deszczu, musisz wykonać zadanie, ankietę, grę lub itp.
novice rank icongg.scrubbed341: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank icondark_demon: Dance Blue emote (inline chat version)
enchanter rank iconhanfred: nie
novice rank iconFontes Cassara Rodrigo: czy studnia życzeń działa dobrze??
novice rank iconahmedyoussif395: czyli otrzymuję klejnoty po prostu za rozmowę tutaj przez cały dzień?
enchanter rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconqbluewizard: Np kolego
novice rank iconThanasis Cyka: Browhat emote (inline chat version)
novice rank iconahmedyoussif395: ok bardzo dziękuję
novice rank iconqbluewizard: Czasami deszcz wynosi 500, lub +1000, różni się trochę
novice rank iconqbluewizard: Jak to mówią, robisz ankietę, ofertę lub grę, umieszczasz tutaj wiadomość i możesz wziąć udział w otrzymaniu pary klejnotów Cat Yes emote (inline chat version)
adept rank iconDeathburgerz013: zapłać kwotę na koniec godziny
adept rank iconDeathburgerz013: Złożyć ofertę wysłać wiadomość uderzyć sprawdzić czekać
adept rank iconDeathburgerz013: ;}
novice rank iconahmedyoussif395: co to jest deszcz jestem nowy
adept rank iconDeathburgerz013: jesteś zbyt miły hanfred
novice rank iconahmedyoussif395: h i
adept rank iconDeathburgerz013: to
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwo Klejnotów!
novice rank iconFontes Cassara Rodrigo: oka
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

105

0/160

fikcyjne komorniki

walu1 avatar

walu1

September 24, 2021 at 12:02 AM

głownie komorniki to gra z dużą ilością graczy jest ich prawie 2000 to nie prawdopodobna liczba na discordzie a na roblox 4000 osób na grupie a tylko 700 osób na wl w tym 20 osaób to developerzy dzial administracjii itp.Sama gra powstała w grudniu 2019r.dokładnie to 31.12.2019 Dotychczas wyszło 5 wersjii pierwsza w 2020 w styczniu 2 druga juz dwa tygodnie potem 3 osiem tygodni potem v4 wyszło w 2020 dokładnie to 70 dni od v1 głównie jest tam dwóch graczy halderów reku oraz o drugim brak danych i bot fk support głownie administracją jest dawciokw11,matikw41,wojas008,zeus i inni
golonka1 avatar

golonka1

September 24, 2021 at 01:53 AM

dzięki za twoją pomoc i pozdrawiam serdecznie dziękuję bardzo fajny artykuł z tego powodu nie mam (XP klikam te automatyczne wyrazy dzięki)
walu1 avatar

walu1

September 24, 2021 at 06:56 PM

proszę bardzo

Join the conversion by creating an account on Gamehag