• Zaloguj Zarejestruj

Zbieraj

Nagrody

Społeczność

Jak to działa

Interested in getting rewards for free?
    $5 for every new user with code: EARNWEB5
    Register in browser or download mobile app to redeem your bonus:
    Register Download
    Earnweb QR

System rynkowy skinów Valoranta.

Witam. To mój pierwszy artykuł, w którym chce się nawiązać do obecnego systemu wyświetlania skórek do gry Valorant, który moim zdaniem jest źle przemyślany i nie prawidłowy.

Sklep w Valorancie

Zaznaczyłem we stępie iż sklep w Valorancie jest nie przemyślany i nie prawidłowo zaprojektowany pod względem dostępności pojedynczych skórek, lub pakietów. Gracze valoranta którzy mieli do czynienia z owym sklepem będą wiedzieli, iż każdy gracz oddzielnie ma zupełnie pomieszany i zróżnicowany sklep w grze, niż inni (z wyjątkiem pakietów skinów) co według mnie jest bez sensowne. Z jednej strony jest to dobre rozwiązanie, ponieważ sklep jest pomieszany i nie powtarza się u innych graczy, lecz to nie ma najmniejszego sensu i znaczenia ale nie o tym jest ten temat, tylko o systemie działaniu tego sklepu. Jak już mówiłem, sklep jest pomieszany i codziennie się zmienia (Ponownie z wyjątkiem pakietów które każdy posiada takie same w sklepie) i nikt nigdy nie wie jaki sklep otrzyma jutro. Jedno jest pewne - w Valorancie jest za dużo skórek aby je umieścić w takim małym sklepiku, gdzie sam pakiet trzyma się codziennie przez nawet kilkanaście dni (np. Obecny pakiet skinów Zedd, który jest już parę dni i pomimo iż twórcy pokazują że kończy się za parę godzin to i tak się codziennie powtarza) a oddzielne skórki mamy dostępne tylko 4, gdzie jeśli chcesz kupić konkretnego skina, musisz czekać nawet kilkanostami sklepami, gdzie nie wiesz na jakie skiny trafisz jutro, a najgorsze jest to że sklep ten jest jedynym sposobem zakupywania skinów, iż Valorant nie wprowadził własnego rynku, czego moim zdaniem gra znacząco potrzebuje.

Brak możliwości zakupywania skinów poza sklepem
    Jest on mocnym minusem rynku Valoranta. Dlaczego? Na przykład dam sytuację gdzie, zobaczyłeś np. na filmiku na youtube urywek z gry gdzie gracz pokazują kosę, daj my na przykład Reaper`a. Zdecydowałeś się na jego zakup, więc doładowujesz wymaganą kwotę VP i zastanawiasz się co masz w tym momencie zrobić. Uświadamiasz sobie, iż nie kupisz owej kosy poza sklepem Valo, przez co musisz czekać na nią niewiadomo ile dni, lub nawet miesięcy nim powróci do sklepu. Jesteś zażenowany i rozczarowany tą wiedzą, przez co sam nie wiesz co zrobić z VP, które doładowałeś i czekając z dnia na dzień twoja ekscytacja, że masz wymaganą kwotę na Reaper`a gwałtownie spada. Co robisz? Zastanawiasz się z dnia na dzień czy dalej czekać na jedną skórkę, która nie wiadomo za ile dni się w sklepie pojawi, czy wydać na pierwszego lepszego skina, który ci się spodoba i będzie dostępny. To właśnie jest problem. Valorant potrzebuje systemu kupywania skinów także poza sklepem. A wy co myślicie?

17 września 2021 17:06 324
    0

friday night funkin for phone play online on jest to możliwe to proszę o informację czy to jest to możliwe to proszę o informację czy to jest to możliwe to proszę o informację czy

27 września 2021 17:22 324
    0

w dniu wczorajszym czasie i nie wiem co to jest 24.30 w tym momencie nie jest w porządku i w tym roku w dniu wczorajszym poziomie na pewno nie przejdzie na główną a spamisz na pewno się przyda mi na tym nie znam się na stronie www warszawa w tym momencie

27 września 2021 17:23 324
    0

w dniu wczorajszym czasie i nie wiem co to jest 24.30 w tym momencie nie jest w porządku i w tym roku w dniu wczorajszym poziomie na pewno nie przejdzie na główną a spamisz na pewno się przyda mi na tym nie znam się na stronie www warszawa w tym momencie

0

w załączniku przesyłam w załączniku przesyłam potwierdzenie czy jest możliwość to prosiłbym jeszcze o informację o tym nie znam nikogo z tego nie ma problemu nie jest to bardzo proszę się zastanowić się nad ranem tym roku razem 300 3 43-520 3

0

Aby skomentować musisz być zalogowany!

Zaloguj się