ja nie lubie tego ani tego ale jakbym miał już wybrać to chyba fortnite ale nie mówie że go lubie tylko jak bym miał wybrać to był by to fortnite
Ranking najlepiej zarabiających gier ujawnia nam, kto radzi sobie najlepiej. Okazuje się, że mamy drobne zmiany na liście.
Otrzymaliśmy nowy ranking dotyczący przychodów płynących z gier wideo. Podzielony jest on pomiędzy PC, konsole i urządzenia mobilne. Co możemy się z niego dowiedzieć? Maj w cyfrowej dystrybucji zalicza spadki tak samo jak pudełkowe wydania. Okazuje się, że FIFA i Fortnite zarabiają mniej niż rok temu. Produkcja Epic Games zanotowała spadek o 38 procent w stosunku do analogicznego okresu roku tem
Fortnite bo mam 500 level
tylko fifa wgl co to za porównanie co ma piłka nożna do fortnit a wgl fortnite to g
powiem tyle według mnie fortnite dlatego że lubie bardziej gry FPS niż sportowe ale to tylko moja opinia
Ja moim zdaniem oczywiście chyba bym wybrała fortnite ponieważ dłużej w go gram niz w Fifę i dlatego bo w Fortnite dużo się dzieje
jak miał by grac to w to i to
Mimo to i tak fortnite wygrywa
Fifa, Fifa, zdecydowanie! świetna gra, szczególnie z drugim graczem w jednej drużynie!
Fifa uwielbiam te grę nawet po 20 i 21 bo 22 jest kozacka mało błędów i fajna ogółem ale fify 14-19 najbardziej robiły wrażenie
fifa ale tylko dlatego ze nie gram w fortnite, musiałbym troche w niego pograc aby ocenić