Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Hejcia! A więc Robuxy to waluta na platformie roblox, którą można wykorzystać na wiele superowych rzeczy i właśnie piszę ten artykuł, żeby wam powiedzieć co można z nimi zrobić. Zapraszam! :D
1. Akcesoria, bluzki, spodnie itd.
Tak jakby to są ubrania które można kupić w catalog żeby ustroić swój avatar. Większość ubrań jest bardzo fajna a także można kupić fryzury, plecaki itd.
Są też limited, ale mogą kosztować nawet powyżej 30 tyś robuxów.
2. Gamepassy
Gamepass to rzecz którą można dokupić do danej gry za daną walutę. Większość gier posiada gamepassy są one naprawdę przydatne i fajne.
3.Vip server
VIP server to znaczy prywatny serwer na którym będziesz tylko Ty, a także możesz dodać znajomych do prywatnego serwera żebyście mogli być tylko wy. Niektóre prywatne serwery są za darmo ale jest mało gier które tak mają~ :D
4. Gry
Można je też wydać na gry które kosztują np 25 robuxów czyli gra która nazywa się "Bloxburg". Bloxburg to gra w której ludzie najczęściej robią RP. Możesz też budować tam domu, pracować, robić jedzenie itp. Oczywiście jest wiele więcej gier które też można kupić za robuxy.
5.Cash w grze
Kasę w grze najczęściej możesz kupić na Adopt Me, bloxburg i na różnych tycon. Bardzo rzadko się zdarza żeby ktoś kupił ale jak ktoś potrzebuje to oczywiście może kupić sobie :)
6. Twórz ubrania
Na tej platformie możesz też tworzyć ubrania za 10 robuxów. Możesz w ten sposób zarabiać robuxy jak ktoś by kupił twój ciuch. ^^
7.Grupa
Grupa na robloxie jest po to, żeby różni ludzie mogli do niej dołączyć, kupywac z tąd ubrania. Żeby założyć grupę, trzeba mieć Premium i trzeby na nią także wydać 100 robuxów. Na grupe możesz takze przelać robuxy i je dawać osóbką, które są w twojej grupie.
8. Cash
Możesz też kupować Cash w różnych grach jak Adopt me, bloxburg i na różnych tycon. Kupowanie cash nie jest już tak bardzo popularne ale każdy ma prawo jak chce! C:
Mogę wam także polecić style i gry na nudę ponieważ no dlaczego nie :3
A więc pierwsze polecę tutaj style a więc :
Cnp
Slender
Goth/emo
Vintage
Glitchcore
Weirdcore/dreamcore
2017 stle
Goblin
Kawaii
Softie
Aesthetic
Mushroom
Preppy
Bacon
Furry
Jeśli nie wiecie jak wyglądają dane style to wpiszcie nazwe tego stylu w przeglądarce i wejdźcie w grafikę to zobaczycie jak to wygląda
A teraz może polecę parę gier na nudę:
Jailbreak
Da hood
Horrific housing
Breaking point
Tower of hell
KAT!
Arsenal
Break in ( story)
Very fun obby
Tycon
Ragdoll engine
Murder mystery 2
Broken bones
Hole in the wall
The dropper
Piggy
VR hands
Royale high
Identity fraud
World // zero
Flee the facility
Work at pizza place
Guilty
Color block
I to chyba tyle. Mam nadzieję że się wam spodobało ^^ Spędziłam nad tym prawie 2 godziny więc nom hehe