Deszcz

Gem958

novice rank iconTecno Solución: Dance Unique emote (inline chat version)
warlock rank iconhanfred: nigdy nie widziałem, żeby ktoś w to grał, musisz tego spróbować
novice rank iconbanjocarl: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconDaniel55: Czy Egg Defense to dobra gra tutaj?
novice rank iconEmilia Heredia: Dance Red emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Green emote (inline chat version) Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconEmilia Heredia: cześć
adept rank iconDjango: Tak
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwo klejnotów!
novice rank iconchrishhastings: Baterie i drony wykorzystają moc chmur
sorcerer rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconchrishhastings: Myślę, że miotanie lub ssanie to całkiem rozsądne pomysły, trzeba tylko dopracować koncepcję, paliwo jest drogie, człowieku
novice rank iconchrishhastings: i El chappo
novice rank iconchrishhastings: Może będziemy mieć kule i po prostu wejdziemy w rurę i zostaniemy wystrzeleni na drugi koniec, coś jak krzyżówka między futura roma a mario
novice rank iconchrishhastings: Jest otwarte na sugestie. Myślę, że byłoby to zabawne, nie niebezpieczne
novice rank iconchrishhastings: tak że nie czujesz uderzenia a potem toczysz się jeszcze przez dobry kawałek
novice rank iconchrishhastings: A co jeśli wejdziesz do kuli, która kręci się na zewnątrz, a w środku jesteś cały miękki?
novice rank iconchrishhastings: Proce mogą być zabawne, prawda? I opłacalne?
novice rank iconchrishhastings: Musimy przemyśleć podróże, ludzie
novice rank iconTecno Solución: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconchrishhastings: Kekwait emote (inline chat version)
novice rank iconchrishhastings: Czy jest coś jeszcze, czego nie rozpoznajemy, chłopaki?
novice rank iconchrishhastings: Długi, Granice, Prawa, Królowie Królowe
novice rank iconInk: KEKW emote (inline chat version)
novice rank iconchrishhastings: Nierozpoznany.
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
novice rank iconchrishhastings: 1f47b emote (inline chat version) Przyjdź mnie zobaczyć
novice rank iconchrishhastings: 1f47d emote (inline chat version) Przyjdź zobaczyć, co dla nich mam
novice rank iconchrishhastings: Przyjdź usiąść przy stole dla dorosłych
novice rank iconchrishhastings: Clap emote (inline chat version)
novice rank iconchrishhastings: Powiedz przywódcom swojego świata, żeby przyszli i usiedli.
novice rank iconBatrako Malik: czy ta aplikacja naprawdę daje rzeczy?
novice rank iconchrishhastings: Widzę teraz wiele ogonów między nogami... To naprawdę smutne
novice rank iconchrishhastings: Jesteś nieumyślnie odpowiedzialny.
novice rank iconchrishhastings: Dzielisz ich przekleństwo.
adept rank iconEvor: ..
novice rank iconchrishhastings: tego, chyba że powiesz, że nie jesteś.
novice rank iconchrishhastings: Ludzie nie zdają sobie sprawy, że są odpowiedzialni za to, co robi ich rząd. Jesteś tym, czym nazywa cię twój rząd, imię na twojej fladze... Jesteś oddzielny
novice rank iconBartek: dz
novice rank iconchrishhastings: wybór*
novice rank iconchrishhastings: Przynajmniej mój świat jest lepszy bez względu na to, czy to się wydarzy, czy nie, przynajmniej dałem ci wybór
novice rank iconchrishhastings: Możesz żyć z tą klątwą, to w porządku, po prostu miej nadzieję, że nie będziesz żyć wiecznie
novice rank iconchrishhastings: myślenie, że ignorancja cię uratuje
novice rank iconchrishhastings: tylko smutny mały piesek
novice rank iconchrishhastings: ludzie bez komentarza, bez głosu.
novice rank iconchrishhastings: Muszę mieć całą władzę, żeby tacy ludzie jak ty jej nie dostali, Georgie
novice rank iconchrishhastings: przestań być małym kundelkiem
novice rank iconchrishhastings: Znajdź swój głos dużego chłopaka giorgi
novice rank iconchrishhastings: Tylko marnujesz czas na jego krojenie, kumpel, kiedy to zrozumiecie?
novice rank iconLeszek9028: Dance Green emote (inline chat version)
novice rank iconchrishhastings: Nie trać czasu na krojenie, po prostu wypatrosz go i chodźmy
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

67

0/160

Czy opłaca się mieć StarRider?

Elileka avatar

Elileka

January 21, 2021 at 11:57 PM

Raczej sie opłaca ponieważ jest to bardzo fajne w tej grze : możesz kupić star rider na zawsze za 100 ileś tam złotych to troche dużo ale to jedno razowy podatek więc bardzo polecam jest też opcja na :1 miesiąc i 1 tydzień chodziaż i tak chyba najlepszą opcją jest kupienie na zawsze. Korzyści: Masz odblokowane wiekszość mapy, więcej wyścigów do robienia, dużo więcej przygód, i tak sczerze poprostu sie opłaca ponieważdostajesz co tydzien w sobotę : Star coins : a za nie można kupować konie i przedmioty ubrania rzeczy, oczywiście za szlingi też sie da jednak na star coinsy są ładniejsze i dają więcej fajnych ulepszeń. Ale w skrucie jak chce grać dułgo i sczęśliwie w Star Stable to Kupcie STAR RIDER!
AlanisLavaheart12 avatar

AlanisLavaheart12

January 22, 2021 at 01:44 PM

Moim zdaniem tak ja mam wykupiony StarRider na raz czyli na zwsze opłaca się

Join the conversion by creating an account on Gamehag