Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Hej! Przedstawię dziś poradnik jak szybko zdobyć Kamienie Dusz
Jak szybko zdobyć Kamienie Dusz?
ARTYKUŁY
Pisz artykuły jakie tylko chcesz i o czym chcesz.Tylko żeby były związane z tematyką portalu.Artykuł musi być długi i napisany ciekawie i zrozumiałe.Za napisanie artykułu możesz dostać nawet 1000 KD.Również możesz oceniać artykuły innych za ci też dostajesz Kamienie Dusz.
STREFA APEK
Strefę arek ma się na telefonie.Obecnie nie spotkałam Strefy Apek na komputerze więc nie mam pewności czy jest.W strefie arek zdobywasz Kamienie Dusz za oglądanie reklam.Za jedną reklamę dostajesz +1KD.Polecam ty którzy lubią oglądać reklamy!
OSIĄGAJĄC WYŻSZY POZIOM
Osiągając następny poziom zdobywamy KD.Nie wiem ile dokladnie się dostaje.Ja na 4 poziom dostałam 30 KD.
ZLECENIA
Możesz zdobyć bardzo dużo KD za wykonywanie zleceń. Ja za wykonanie jednego dostałam ponad 900KD!Więc bardzo się opłaca robić zlecenia.Są proste czasami trzeba coś pobrać i uruchomić by dostać np. 75KD.W zleceniach są też do wypełniania ankiety za które możesz dostać 150-230KD.
ZŁOTY NIETOPERZ
Ostatnio na stronę Gamehag dodali złote nietoperze!Za złapanie złotego nietoperza dostajesz +5KD.Złote nietoperze pokazują się raz na jakiś czas,więcśmiało możesz ich szukać!
Gry
Grając w gry zdobywasz ogrom Kamieni Dusz. Jest ich spory wybór. Za jedne gry dostajesz więcej Kamienie Dusz a za inne mniej.
FILM NA YOUTUBE
Nagrywając film na YouTube promujący stronę Gamehag zdobywasz Kamienie Dusz!Czym bardziej film będzie się podobał tym więcej Kamienie Dusz dostaniesz!
KORZYSTAJ Z OFERT
Co jakiś czas na Gamehag pojawiają się oferty.Można z nich korzystać. Chodzi w nich o to że macie zadanie za które dostajecie Kamienie Dusz.
Dokup
Możesz również dokupić Kamienie Dusz.Możesz zapłacić SMS lub internetowo!
UDOSTĘPNIAJ TREŚĆ
Udostępniając stronę Gamehag na Facebooku zdobywasz KD.Uwaga musisz dodać do posta specjalny hasztag : #gamehag_140910
AKTYWNOŚĆ
Za codzienne logowanie dostajesz +5KD.
Możesz dostać je tylko na komputerze.Nie dostajesz na telefonie!Możesz zakupić specjaną runę Mananaz,która dodaje ci +40%KD za codzienne logowanie.Z rund dostajesz +7KD.Ruda kosztuje 10KD.A za tydzień logowania z rzędu dostajesz +20KD
Mam nadzieję że komuś tym poradnikiem pomogłam. A szczególnie ludzią zaczynający wielką historię na Gamehagu!