Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
1) Przedewszystkim w Fortnite trzeba grać na słuchawkach, aby słyszeć kroki wrogo nastawionego gracza i być przygotowanym na atak 2)Porządek w ekwipunku to podstawa! Ja polecam najpierw mieć shotguna potem 2 karabiny i snajperkę lub pistolet. 3)Skin! Dużo graczy uważa że skin=umiejętności. A tak nie jest! Wykorzystaj to i graj tańszym skinem nie legendarnym ani epickim. Wtedy twój przeciwnik nie będzie dawał z siebie wszytkiego aby cie pokonać ponieważ będzie myślał że nie jesteś doświadczony. Wtedy wykorzystaj to i zaatakuj z nieprawdopodobną siłą! 4) Staraj sie nie przebywać ciagle w tym samym miejscu. W Fortnite często się poruszaj aby zminimalizować ryzyko trafienia cie ze snajperki. 5)Osłona. Nie zapominaj się budować gdy masz kłopoty. Materiały zbieraj od samego początku gry i nie rozwalaj całej konstrukcji ponieważ gracze będą mogli dostrzec cię z dużej odległości! To narazie tyle! Mam nadzieje że pomogłem i staniecie się po przeczytaniu tego artukułu bardziej doświadczeni ;D