• Zaloguj Zarejestruj

Zbieraj

Nagrody

Społeczność

Jak to działa

Interested in getting rewards for free?
    $5 for every new user with code: EARNWEB5
    Register in browser or download mobile app to redeem your bonus:
    Register Download
    Earnweb QR

Jak oceniacie aktualne cs go

Witam uważam że cs go kiedyś było lepsze niż w dzisiejszych czasach teraz jest dużo cheaterow

13 października 2020 23:45 808
    1

Fajna gierka, co do komentarza wyżej się nie zgodzę, jeśli kupisz cs go "premium" nie ma prawie w ogóle cheaterów 😁

13 października 2020 23:49 808
    0

niestety to prawda kiedyś cs go był dużo lepszy :)

14 października 2020 00:02 808
    0

Moim zdaniem nic się nie zmieniło wszystko jak było tak jest i es grane jest

17 października 2020 17:10 808
    0

Aktualne CS:GO jest zepsutę przez swoją społeczność która coraz bardziej wyniszcza tą grę, albo ruski bez skilla które tylko wyklinają albo cheaterzy co się kręcą i strzelają banie przez ściany

20 października 2020 11:48 808
    0

Aktualne CS:GO jest zepsutę przez swoją społeczność która coraz bardziej wyniszcza tą grę, albo ruski bez skilla które tylko wyklinają albo cheaterzy co się kręcą i strzelają banie przez ściany

20 października 2020 11:48 808
    0

Według mnie jak sie gra FFA lub tryb uproszczony zresztą turniejowe też na początku jak ktoś zaczyna to jest ciężko bo juz duzo dobrych graczy ale tez duzo cziterów jak ktoś nie ma statusu prime lub odznaki lojalności lub medali to mu nie zalezy na koncie to uzywa czitów pozniej jak się już gra na PRIME i są wysokie levele większość graczy jest lojalna i nie gra na czitach niektórzy grają w to od 1.6 i są poprostu ogarnięci tak jak np. ja :D gram w to juz 15 lat. Trzeba sie przyzwyczaić do nowych map nowej gry niektórzy sie nie przerzucili z 1.6 ja po przyzwyczajeniu się i kupieniu nowego kompa mam średnio 200 fps i gra mi sie dobrze na prime turnieje. Mozna wygrać skiny lub skrzynki albo kupować na rynu społecznosci. Więc jak dla mnie CS:GO jest OK ! :)

20 października 2020 14:33 808
    0

Aktualny cs:gp jest taki se. Jestem przekonany, że gdyby chcieli to mogli by np. pożądnego anticheata ogarnąć oraz pożądny system dobierania graczy. Bo mi to taki team dobiera, że wszystko sam prawie robie.

21 października 2020 16:10 808
    0

Aby skomentować musisz być zalogowany!

Zaloguj się