Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Kiedyś próbowałem zdobyć kamienie dusz grając w minigry które są dostępne na gamehag korzystałem wtedy z przeglądarek internetowych na komputerze,spędzałem dużo czasu aby zdobyć minimalna ilość punktów w minigrze aby zdobyć 1 kd,zawsze brakowało mi punktów ale pamiętam że miałem raz lepszy dzień i wtedy wbiłem 40 punktów w minigrze flapicat steampunk czy jakoś tak się nazywała i pamiętam że nie dostałem wtedy kd,pisałem do support w tamtym czasie i pamiętam że rozwiązanie problemu podesłane przez support nie rozwiązało problemu i wtedy odpuściłem granie w minigry.Dzisiaj do tego powróciłem lecz tym razem korzystając z aplikacji gamehag na telefon i zadziałało więc polecam spróbować swoich sił w tych grach zręcznościowych (a tak można zdobyć trochę więcej kd) :)