Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam!
W tym artykule chciałbym wam przedstawić i polecić grę Nostale.
Na wstępie chciałbym wam powiedzieć , że jest to mój pierwszy artykuł i moja ocena z Języka Polskiego nie była za dobra.
A więc zaczynajmy !
Nostale to gra typy MMORPG o charakterze Anime, została ona stworzona przez Gameforge w 20006r.
Grając w nią można przenieść się do świata Bajek i Fantazji.
Na początku gry jesteśmy poszukiwaczami przygód ktorzy mają ocalić drzewo Fernon , lecz w szybkim czasie możemy zamienić sie w łucznika, maga lub wojownika.Gra zawiera 6 aktów , a w nich znajduję sie dużo misji.Mówi się , że prawdziwa gra zaczyna sie od 90 poziomu , osiągnięcie tego nie jest zbyt długie.Kiedy już osiągniemy ten poziom gra otwiera przed tami nowe wrota .Możemy brać udział w tak zwanych rajdach (poniżej 90 poziomu też są ,ale to nie to samo) robić misje dzienne i cieszyć się grą.
Dlatego jeśli lubisz gry tego typu , masz czas na gre , lubisz zawierać nowe przyjaźnie , bawić się, i nie tylko.
Mogę Tobie to zapewnić , że jak już zaczniesz grać w tą gre , to szybko się to nie skończy wielu graczy jest w wieku powyżej 18/20lat i gra w Nostale 7/9lat.Nie znaczy to , że nic w tej grze nie osiągniesz , wręcz przeciwnie Ci graczę mogą pomóć Tobie jako nowemu graczu zrozumieć grę, pomóć w misjach i co sobie sam zapragniesz.Właśnie z tymi graczami (poziom90+) będziesz miał najwięcej styczności w dalszej fazie gry , jeżeli spotkasz gracza zachowującego sie jak ''dziecko'' lub po prostu niekulturalnego(tacy istnieją w każdej grze) lepiej zostawić go samego ze sobą niż wdawać sie w konflikt który on będzie przedłużał i pamiętał do końca życia. Jeszczę raz polecam tą gre i życzę powodzenia!
To jak najszybciej pobierz tą grę i rozpocznij swoją przygodę