Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Chodzi mi o nowość z "Żabami" i "Ropuchami". Moim zdaniem twórcy dodali tą opcje, ponieważ zauważyli ze coraz mniej użytkowników loguje się do GameHag i w ten sposób chcieli przyciągnąć osoby które przez dłuższy czas nie używają GameHaga. Czy to jest dobre? Ja osobiście uważam, że: dla twórców po części, ponieważ część osób wróci, a część zrezygnuje. Dla użytkowników uważam ze będzie to bardzo uciążliwe, ponieważ musieli by poświecić część życia na taką stronę, poza tym odbieranie po 1 mies. KD jest złym pomysłem, bo np. ktoś sobie mógł kupić KD i nagle one zacznie znikać - to wygląda tak jakby ktoś wyciągał Ci 10zł co tydzień z portfela. Podsumowując. Uważam ze te "Ropuchy" i "Żaby" to bardzo zły pomysł. Piszcie w komentarzach co na ten temat uważacie Pozdrawiam, GAMING_PL