• Zaloguj Zarejestruj

Zbieraj

Nagrody

Społeczność

Jak to działa

Interested in getting rewards for free?
    $5 for every new user with code: EARNWEB5
    Register in browser or download mobile app to redeem your bonus:
    Register Download
    Earnweb QR

czy też macie wrażenie,że gamehag się cofa w rozwoju?

Mam a w zasadzie miałem ok 2600kd robię zadania w władca smoków i KAŻDY Z SUPPORTU pisze,że niby konto niezgodnie założone z regulaminem world of warships podobny problem tylko zmarnowałem z 2 dni na pobieranie i muszę nowe konto założyć tylko,że trzeba pobrać wersję na game center a nie na steam. Lvl wbija tylko jak się napisze z ok. 5 komentarzy w ciągu dnia. Ta strona robi się gorsza od **********.

12 lipca 2020 18:07 2847
    0

Do tego dochadzą kary za niewykonywanie zadań z tablicy, w tym odejmowanie KD. Chcę jak najszybciej uzbierać na interesującąm mnie nagrodę i zrezygnuje z korzystania z tej strony.

12 lipca 2020 19:04 2847
    0

co do wykonywania zadań,konto w grze zakładamy przez link na gamehag który jest podpięty przy przycisku "GRAJ ZA DARMO" znajdujący się obok zadań do konkretnej gry trzeba pamiętać że nazwa musi być taka sama albo podobna do naszego nicku na gamehag

12 lipca 2020 19:51 2847
    0

exp dostaje się za 4 komentarze dziennie które nie są spamem (za jeden komentarz dostaje się 1-2% expa),więc wbijanie poziomu trochę zajmuje

12 lipca 2020 19:53 2847
    0

najlepiej wbić level 3 na forum gdyż dalsze expienie nie ma sensu ponieważ nic się za to nie dostaje oprucz niewielkiej ilości kd,niby od 6 poziomu możemy wysyłać kd na inne konto które też ma 6 lub wyższy poziom oraz minimalną wartość jaką możemy wysyłać to 500 kd według mnie trochę słabo że tak to działa

12 lipca 2020 19:57 2847
    0

karę na gamehag można dostać za spam i nie zabiera ona kd lecz blokuje możliwość pisania komentarzy na określony czas

12 lipca 2020 20:01 2847
    0

@Alicja1710 o jakie zadania z tablicy chodzi w twoim poście,proszę abyś rozwineła swoją wypowiedź aby była bardziej zrozumiała.Konto na Gamehag mam ponad 2 lata i ani razu ilość kd mi nie zmalała,wiem to gdyż tworzę wykresy każdego miesiąca (ile kd zdobyłem a ile wydałem dzięki takiemu działaniu wyrobiłem sobię rutynę dzięki której łatwiej mi jest gospodarować ciężko zarobionymi pieniędzmi), zachęcam spróbować takiego rozwiązania gdyż potem przydaje się w gospodarowaniu realną walutą

12 lipca 2020 20:13 2847
    0

Miałam na myśli nowe zapisy w regulaminie. Zgodnie z nimi jeśli przez 7 dni nie wykona się zadania z tablicy nie otrzymuje się KD za logowanie i tylko część nagrody za np. artykuły. Po 30 dniach bez wykonania zadania z tablicy odejmują ci 50 KD.

12 lipca 2020 20:14 2847
    0

ogólnie ten regulamin jest zepsuty jak support EA

13 lipca 2020 08:31 2847
    0

Dzisiaj te zmiany weszły w życie,według mnie to co wprowadzili to przesada.

15 lipca 2020 19:48 2847
    0

Jeszcze jak no cóż pora na instalacje ipsharkk i isntalacje nowych przeglądarek do multikont bo na tym to chyba se nie pogram :/

16 lipca 2020 12:14 2847
    0

Aby skomentować musisz być zalogowany!

Zaloguj się