Czy wie ktoś jak to jest z tymi kamieniami dusz w strefie apek? Wiem że za obejrzenie jednej reklamy dostajemy jeden Kamien, ale napisane jest że za testowanie dostajemy kamienie dusz. I tu mam pytanie. Ten jeden Kamien to jest ta nagroda za apki czy dostajemy coś jeszcze za testowanie ich?
Podtrzymuje pytanie, ponieważ sam miałem już je dawno zadać. Administracja mami słowami nie zgodnymi z prawdą. Zarabiają tylko na tym, że wyświetlamy sobie te reklamy i choć sam do końca nie wiem, możliwe, że jeżeli ktoś coś z tego pobierze to również dostają z tego jakieś profity. Testowałem ze trzy apki i nie dostałem żadnego dodatkowego KD.
no chyba tylko za obejrzenie reklamy dostaniemy kd a nie za pobierane ja uważam że jak już to powinna być jeszcze opcja taka że albo obejrzyj reklame i dostań 1 kd albo pobierz aplikację i dostań więcej
Za testowanie nic nie dostałem. I byłoby to bez sensu, bo nagle wyświetli się nam 100 RÓŻNYCH reklam i musimy zaintalować te aplikacje z nich. Raczej 100 różnych reklam nam się nie wyświetli, tylko ciągle te same.
Za pobranie to oni muszą coś mieć bo każą pobierać :P I myk exp się wbija :D