• Zaloguj Zarejestruj

Zbieraj

Nagrody

Społeczność

Jak to działa

Interested in getting rewards for free?
    $5 for every new user with code: EARNWEB5
    Register in browser or download mobile app to redeem your bonus:
    Register Download
    Earnweb QR

War Thunder

(4.29/5) 17463 ocen

Graj i zdobądź

2500 5500
    Kamienie Dusz

Za 4 zadania

Zarejestruj się przez przycisk "GRAJ ZA DARMO", potwierdź konto w mailu, a następnie Wygraj 8 bitew i zniszcz co najmniej 3 wrogów

CO WAS DENERWUJE W WT?

Co was denerwuje w WarThunder?

5 lipca 2020 15:05 11
    0

mnie np denerwuja gracze którzy wola stracić honor niż wirtualna maszyne

5 lipca 2020 15:08 11
    0

-Fizyka pojazdów lądowych( cała gra chyba działa na silniku lotniczym),
    -Brak ogólnodostepnego trybu typu 2 wojna światowa(zadania, cele itp),
    -Po zniszczeniu przeciwnika ukazywanie sie ujęcia na nas które odkrywa naszą pozycję po czym taka ameba odrazu wraca się po cb samolotem(i dla pewności ....pyk.... kamikadze),
    - Grafika sama w sobie jest spoko(bynajmniej dla mnie) tylko te drzewa mnie odpychają bo na full ustawieniach dalej są szkaradne,
    -Chińskie drzewko posiadające max 2 swoje pojazdy. Reszta to na zmianę USA~ZSRR.
    -Częste zachowywanie się drużyny jak ekhem ******, mianowicie zamiast spełnić resztę celów jak przejęcie stref to wolą spawn-killować.
    To są moje subiektywne odczucia które jakos bardzo nie przeszkadzają, ale miłoby było gdyby zostały poprawione. :)

5 lipca 2020 15:15 11
    0

fizyka pojazdow jest uzalezniona od ustawien grafiki na pc gram na bardzo wysokich ustawieniach ( na filmowych jest slaba widocznosc jednostek ktore sie chowaja ) a na laptopie musze grac na najnizszych ( lapek niewyrabia ) i tu zachowanie maszyn jest tskie jakby 3-latek bawil sie resorakiem
    A co do zachowania druzyn masz racje

5 lipca 2020 15:21 11
    0

a i bardzomnie denerwuje to jak zamiast grac dana nacja ktos bierze jednostki premium ktore byly przejete od innych nacji

5 lipca 2020 15:26 11
    0

Aby skomentować musisz być zalogowany!

Zaloguj się