Może oszustwo to za duże słowo, ale też się zdziwiłam, jak o tym przeczytałam...
juz nie ogarniam tych nowych zasad! do tej pory za komentowanie na forum dawali procenty do lvl a od wczoraj zero, chyba jakis limit zrobili, zeby za szybko nie levelowac!:face_with_raised_eyebrow:
po prostu chyba chca jak najwiecej osob w zaby zrobić :rofl:
Szkoda ze nie mozna kupuc kamieni za platnosc poprzez sms
ale nie o to chyba ma chodzić zeby kupować za hajs kamienie tylko zeby je dostawać za cos, wygrywać
Niemalże ceny nagród są wyższe to kamienie dusz będą odbierane. Jak kto będzie chciał odpocząć od komputera, telefonu to odrazu zamienią w żabę i później w ropuche. Co to ma być? wcześniej nagrody mniej koszstowały i jak ktośnie był aktywny 7 dni to nie było problemu teraz co? mam nadzieje, że to cofną i skończąsię kłopoty.
xmenelx zgadzam się z tym co mówisz
tez mam nadzieje ze to cofną
oby to się stało bo inaczej będzie tylko gorzej.
no niestety tak się dzieje :slight_frown:
zamiast dawać jakieś uroki mogli by dać więcej zadań za które można by było zarobić kamienii dusz i ceny nagród mogły być mniejsze jak wcześniej co by było lepsze niż to co jest teraz
wittme no jak dla mnie to w ogóle mogliby dawać nagrody za ładne oczy tylko, po co w ogóle zadania robić
wiecej sensownych zadan ktore da sie wykonac i zadne zaby niepotrzebne
brak z ich strony kontroli gier z ktorymi wspolpracuja .. gry sa niefopracowane , niektorych nie da sie przejsc poniewaz tworcy popelnili bledy w ich strukturze, wstyd i brak szacuku wobec nas
ogl niektórych gier za kamienie nieda się pobrać wogule bo takie 3 fajne gry były ale jak mn przenosi to pisze że została usunięta powinni nowe współpracę ogarnąć.
coś, coś się dzieje. A, to tylko ten Gamehag, który kradnie KD
jakoś ostatnio nie ma żadnych nowych artykułów, ciekawe dlaczego?:wink:
Nom, na dodatek teraz artykuły nie działają, wróciłem tu po roku by pozbierać bobuxy, a teraz jedyno co mogę robić to kilka multi kąt i oglądać reklamy.
Zgadzam się z ludźmi z pierwszej strony
Granie na siłę, żeby nie stracić... Troche słabo...