Jeśli ma być taki regulamin to niech to wszystkich możliwych gier na przeglądarke będą zadania :)
no, szkoda że zmienili ten regulamin
Jak dla mnie nowe regulacje są niemożliwe do spełnienia. Nie mogę wykonywać zadań na telefonie, bo to u mnie nie działa. Na komputerze jest problem z weryfikacją. Nawet gdybym prubowała wykonać jakieś zadanie raz w tygodniu to ze względu na problemy leżące po stronie Gamehag jest to niemożliwę.
*Podbijam wątek, aby był widoczny, bo trochę został zakopany*
Tak tylko przypomnę, że te zmiany wchodzą w życie jutro - 15 lipca (info dla tych co zapomnieli lub o tym nie wiedzieli) Zamówcie nagrody póki nie zabierają jeszcze KD za nie wykonywanie zadań w określonych odstępach czasowych.
Czyli rozumiem że jeszcze bardziej ******* tą stronę .
juz nie oplaci sie pisac artykulow za 250kd i jeszcze pewnie odrzucą
No to pięknie. Dopiero co poznaję stronę i już zmiany. Masakra xD
mam to samo, na telefonie wiele rzeczy stad nie dziala!
250 kd to jakaś parodia jeśli ktoś szanuję swój czas. Niestety zanim to zauważyłam to zdążyłam jeden napisać ale to ostatni raz. Trzeba być pijanym albo niespełna rozumu żeby wprowadzać taki regulamin.
Do niedawna 1 artykół = 2 lub 3 skrzynki
Teraz 2 artykóły = 1 skrzynka
mówili że kd sie nie psują ale nie powiedzieli jaka tu jest inflacjia
Dajcie tu łapki w góre morze jakiś ktoś z adminów wkońcu odważy sie z nami porozmawiać
Jak ludzie beda usuwac konta, to dopiero zobaczą
...przynajmniej jest licznik ile czasu nam zostało na zrobienie czegoś żeby uniknąć uroku!
akurat się przejmą usuwaniem kont, nie na nas zarabiają najwięcej.
jezu kończę z tą stroną mam 6 dni na zrbienie zadania i musze dobić do 3 lvl żeby odebrać nagrode ale to bedzie mój ostatni raz na tej stronie mam 374KD i dobije do tych 400 żeby wziąć skina do cs go i znikam strona nie warta uwagi jest owiele gorsza od innych nie polecam
No troszkę słabo z tymi zmianami w regulaminie. Jakbym miał się przesiąść na inny serwis to polecacie jakieś podobne do tego i na którym się dosyć sensownie wbija punkty?
Zgadzam się w 100% z moimi przedmówcami. Regulamin to totalna kpina, ja również stąd odchodzę... Byłam tutaj dość długo, to była jedyna strona, którą popierałam - tu było najlepiej. Ale teraz nawet ***** zrobiło się lepsze. Niedojze nagrody podrożały to jeszcze zmienili regulamin - absurd.
Proszę bardzo, odejmujcie ostatnie 300 KD, które mi zostało, płakać nie będę. :)
Nic, tylko skomentować to pięcioma literami: LOL.PL.
No to teraz się zacznie. Wcale mnie to nie zdziwi, jak ta strona upadnie (a szkoda, bo była jedną z lepszych)
@kuba-faltyn- Cóż, najwyżej odejmą mi punkty z lvl za promowanie innych serwisów, ale w tej sytuacji jest to chyba uzasadnione. Są ba.nanki.pl (dość popularna i chyba najstarsza strona tego typu), do.gry.pl (osobiście odradzam, bardzo długi czas realizacji zamówienia, i trzeba jeszcze podawać dane osobowe przy składaniu zamówienia), grynaplus.pl-akurat adres tej strony znalazłam na jednej z grup na gamehagu, póki co sama się tam przeniosłam i strona wydaje się być w porządku. W odmętach internetu znajdziesz jeszcze wtogtam.pl - tyle że ta strona została usunięta, mordkigame.pl - co do tej strony mam pewne zastrzeżenia skoro firefox i malwarebytes (antywirus) zablokowały mi tę stronę z powodu wyłudzania danych.
Najpierw podniesienie cen (np. PSC) a teraz to, załamka, biore mojego ostatniego psc i do widzenia gdzieś indziej, najwidoczniej ;_;
a i dodam jeszcze zmniejszenie cztreokrotnej wartości artykułów XD
Dobra robimy zmowe XD. Jak tego nie zmienią to wszyscy usuniemy konta lub przestaniemy korzystać to się ździwią :sweat_smile:
podniesienie cen można jeszcze usprawiedliwić inflacją.
wydaje mi się, że niektórzy zapominają że gamehag ma kilka wersji językowych i tacy użytkownicy za granicą zarabiają dla strony więcej, bo mają bogatszą ofertę na ścianach. kogo niby zaboli twoje usunięcie konta? no na pewnie nie gamehag.
Słabo trochę bo ja nie siedzę cały dzień przed komputerem i
to będzie lekko nie sprawiedliwe, lubiłem tą stronę bo mogłem sobie zdobyć różne rzeczy za darmo i jest to trochę słabe:/
moim zdaniem zapowiada się koniec tego portalu!
trzeba wydac wszystkie kd i zamykac konto