Siema
Jestem nowy na gamehagu i nwm hdzie jest support (nmg znalezc)
Pomoze ktos?
a co potrzebujesz dokladnie ?
Nie dostalem 3063 punktow kd a wykomalem zadanie i nwm jak do supportu napisac ( nie widze takiej opcji)
w lisci znajomych masz misty klikasz to jest bot do kturego zgłaszasz problemy i td.
to wiem ale potem nie moge znalezc opcji ze nie dalo mi kd
PS Po jakim czasie odpisuja
mozna jokos wyslac screena z wykonanym zadaniem?
support mi odpowiedział, czy w momencie gdy odpowiem na emaila suportu dotrze on do nich? Czy może to jest jakiś bot ?
Druga sprawa, zgłaszałem im sprawe, z tytułu braku kamieni za wbicie 12 lvla. w Lords Mobile. Czy wysłanie screenu, że takowy lvl się posiada (na screenie widać info, że zdobyłem z 12 - 13 lvl) jest wystarczający, czy może coś wiecej podesłać?
Ktoś miał do czynienia z tym?
podaj adres email do nich
Witam moim zdaniem kupiłem se kd żeby se zakupić kartę na sklep play ale dla mnie to głupota aby naprawdę wbić trzeci lvl aby ją zakupić naprawdę
Taniej by cie wys,lo odrazu kartę kul c :)
Hmmm... po niektórych komentarzach widać właśnie, że gamehag nie dba o.ludzi za bardzo.
Podbijam jak napisa do suuportu
Jak to nie dba o ludzi ? Pod każdą ścianą jest kontakt do supportu, a jeśli masz problemy zawsze możesz napisać do Misty. Jest tylko 1 Moderator, nie da on rady pomóc wszystkim.
qa ja pytanie z innej beczki jak dodać artykuł gdy klikam dodać wyskakuje mi błąd 500 nie znaleziono strony pomocy
Wchodzisz w tzw. zakładkę pomoc, wybierasz ,,mam problem z tą stroną"dalej ,,problem techniczny" następnie ,,inne" i piszesz jaki masz problem, tam już nie odpowiada bot (chyba xD)
Ej jak mam napisać do supportu? Zrobiłem zadanie w WarThunder i nie dostałem 450 KD.
2 razy wysłałem zrzut ekranu