Mam pieniondze i niewiem czy kupić robuxy czy nie.
Polecam pozbierać kamienie dusz i wymienić na gamehag'u.
Moim zdaniem lepiej pozbierać kamienie dusz i wymienić, ale jeśli chciałbyś szybciej to możesz kupić robuxy na stronie za prawdziwe pieniadze
jeżeli chcesz to możesz, nie są potrzebne do grania, ale są do dodatków, ubrań oraz gry za robuxy
Nie musisz kupować, większość gier na robloxie są za darmo więc jak chcesz to na dodatki
W catalogu są czasami za darmo ;-)
Ja nie kupuje i innym tez radze nie kupować (no chyba, że wymienisz za kamienie dusz).
ja wole wymienic kamien dusz na robuxy
Zależy czy za robuxy coś kupisz fajnego
Racja. Ja nawet wykorzystałem buga w Robloxie aby dostać Darmowe Robuxy. I dziala do stałem 1B+ R$
JESLI ZDOBEDZIESZ TE KAMIENIE TO SIE NIE OPLACA ALE JAK NIE MASZ CIERPLIWOSCI ( NIE OBRAZAM JAGBY CO) TO KUP SE. ALE NIE NALEGAM. ROB JAK CHCESZ
warto kupic paczke 800 robux lub kup na gamehag
Ja uważam że lepiej wymienic za kaminie dusz bo jak na gamehagu gramy w cos i jeszcze dostajemy kamienie dusz za które moge dostac robuxy to po co tracić kase.ale rób jak chcesz
LEPIEJ ZBIERAĆ NA GAMEHAG HEHE
Tak Warto Kupić Polecam Gamehag
Warto kupić robuxy ale polecam też wejść na rblx.city
lepiej zbierać moim zdaniem kamienie dusz kupując tylko stracisz pieniądze a tak to jest za darmo tylko trzeba być cierpliwym ale jeśli bardzo ci zależy żeby szybko je mieć to kup nikt ci nie zabroni
warto bo możesz sobie kupować ubrania itp lub kubić jakąś grę np bloxburg
poleca się kupywać robuxy na gamehag
jeśli chcesz to kup jeśli nie to też ok