Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
SEZON 4 JUŻ TRWA / KARNET BOJOWY 100 stopni. PONAD 100 nagród. Nadal za 950 V-dolców! Im więcej gracie, tym więcej macie! Nowość w sezonie: Kończenie wyzwań po osiągnięciu 100 stopnia karnetu bojowego, będzie nagradzane 100 punktami doświadczenia sezonowego za gwiazdkę. Więcej szczegółów na temat karnetu bojowego sezonu 4 znajdziecie na oficjalnej stronie: Kliknij mnie! NOWOŚĆ: GRAFFITI Pozostawcie swój ślad w świecie gry! Otagujcie swoje forty i zróbcie wrażenie na innych! Sprays.jpg PRZYGOTUJCIE SIĘ NA UDERZENIE! NOWA AKTUALIZACJA MAPY W teren gry uderzyły odłamki komety! Kataklizm ten zmienił oblicze wielu miejsc. Odkryjcie nowe lokacje na mapie i sprawdźcie, czy wasze ulubione miejsce lądowania się nie zmieniło. SKOKSKAŁY Kometa odcisnęła swe piętno na ziemi... Zajrzyjcie do krateru, a znajdziecie w nim świecące kaminie które powodują latanie!