Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Prosta gra ze ściany ofert pierwsze wrażenia i porady: wbijamy 100 lvl ograniczenie 20 dni od zainstalowania im większe stawki tym szybciej wbijamy expa a tym samy levele Dzień pierwszy gram na duże stawki w losowe gry około godziny wbijam 25 lvl i ty już niestety bankructwo. Dzień drugi gram za mniejsze stawki powoli zwiększam i po 3 h gry mam 40 lvl Polecam plansze " Gold Rush link" ze stawka 50 tyś Kwota nie spada a nawet idzie do przodu do tego można włączyć autopilota. Podlecem grać teraz i wykonać zadanie dokładne 1 czerwca bo dostaniecie sporo kamieni dusz, skrzynie miesiąca i skrzynie weekendową. Do tego sporą ilość kd wydamy tego dnia na promocje które pewnie będą z okazji dani dziecka. Kolejna relacje zdam 31 maja lub odpowiem na pytania w wątku. Mam nadzieje że komos tym pomogłem. Jak tak zostaw łapkę w górę z góry dzięki