Elo, jestem nowym na tej stronie piszcie czy warto ok?
nie mam zielonego pojęcia. sorka
myśle że to zależy od aktywności. siedzisz duzo robisz duzo ofert udzielasz sie piszesz artykuly etc to jak najbardziej sie oplaca.
sprawdzisz to się przekonasz czy się opłaca czy raczej nie
Jeśli chceż zarabiać robuxy to się opyla bo wtedy koszulki robić możesz
Najbardziej się opłaca jak jesteś deweloperem, albo chcesz sprzedawawć UGC. Jeśli jesteś zwykłym graczem, Premium jest mniej (ale i tak bardzo) przydatne. Wiele gier (m.in. amazing bunker simulator) oferuje specjalne bonusy dla graczy Premium.
Nie oplaca sie bo co miesiąc musisz płacić
premium jest bardziej oplacalne niż robux kupuwane na ROBLOX
bo dostajesz więcej ,a sybskrypcje możesz wyłączyć w dowolnym czasie, masz wymiany itemami, tworzenie grup, tworzenie itemów, tansze robuxy,przeceny w sklepie, droższe wlasne itemy.
A to wszystko w cenie 400 robuxów i możesz wyłączyć subskrybscje w dowolnym jak nie pod koniec miesiąca
Ło panie jak za hajs nie z gamehag to jasne że się opyla, nawet jak tylko na miesiąc, ponieważ za 400 robux zapłacisz tyle samo co za premium, a z premium dostajesz 450 R$ za każdy 1 mies. przedłużenia:slight_smile:, ale są różne roblox premium (3 rodzaje za "roblox premium 450" płacisz 4.99 USD za "roblox premium 1000" 9.99 USD a za "roblox premium 2200" płacisz 19.99 USD.
Także podsumowując, według mnie nawet jeżeli NIE tworzysz żadnych gier, koszulek ani nie chcesz zarabiać r$ warto kupić roblox PREMIUM. :slight_smile:
Dodam jeszcze, że dostajesz przy kupowaniu robux, jeżeli posiadasz roblox premium dostajesz 10 procent więcej robuxów niż kupiłeś. :slight_smile:
Tak szczerze, też się zastanawiam. Dla koszulek warto, no i ty je dostaniesz, i inni jak je kupią. Dla ikony strata hajsu, a na resztę zalerzy dla kogo. Musisz się zastanowić, bo możesz żałować i jednej i drugiej obcji:slight_smile:. Pamiętaj, że jak koniecznie chcesz coś kupić do robloxa, to premium to najlepsza obcja:smirk:. Powodzenia w decyzji.
~Jak chcesz to dodaj bo w roblox mam taką samą nazwę jak tu. I zerkinij na moją grę w roblox... Jak możesz!
#:smiley_cat:CAT OBBY:smiley_cat:
#SuperKociak73Helps
#Help
#XD
#Powodzenia:smirk:
nie wiem według mmnie nie