otrzymaliscie kd niekupujac tego pakietu pierwsze zwyciestwo teraz zobaczylam ze jest jeszcze do kupienia pakiet za 2 zl nie jest to duzo ale szkoda 2 zl na gre wydawac . napiszcie czy jak sciagnelam gre z linku kiedy jeszcze niebylo do kupienia wining start to bede musiala tylko 11 lvl czy tez bede musiala kupic. PROSZE TYLKO O ODPOWIEDZI KTORE MNIE INTERESUJA CZYLI NIEPISZCIE ILE KD SIE DOSTAJE BO MOZNA TO LATWO SPRAWDZIC I NIEPISZCIE KOMETARZY TYPU JAKIE 2 ZL I TAK DALEJ SAMI UTWORZCIE TEMAT.
2000KD dostajesz przeciez
chodzi mi czy musze kupowac ten pakiet ;-; skoro zainstalowalam apke z linku wtedy kiedy jeszcze niebylo tego zadania ze 11 lvl i jeszcze pakiet tylko sam 11 lvl zamku to musze ten pakiet kupic czy nie czytaj ze zrozumieniem :)
Ty no nie wiem..............
tez mam ten problem, wczoraj jeszcze wystarczalo ten 11 lvl zamku, dzis go wbilem i juz sie ucieszylem ze odbiore wymarzona nagrode a tu nagle zadanie sie zmienia
Zadania są rozliczane w chwili złożenia screena, nie pobrania gry. Jeśli wykonaliście zadanie zanim zostało zmodyfikowane- wasze szczęście. Jak nie- to współczuję, bo też nie lubię płacić i tego nie robię, a KD dużo...
nieprawda jet ono automatycznie sprawdzane pozatym dostalam odpowiedz od profesjonalistow czyli modow niehcce juz waszych odpowiedzi bo tylko robicie ze mnie ****** i zaraz bede glupia dziekuje moderatorowi za jasna odpowiedz neichce jzu od was bo one mi niepomagaja prsze i juz tu niepisac sbo dostaje powiadomienia niepotrzebne :>