Deszcz

Gem1093

novice rank iconpspiosp1: siema
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
novice rank iconsuvil: Gamba emote (inline chat version)
enchanter rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconcafer Aslan: cześć
apprentice rank iconH D.: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconpg541425: Gg
novice rank iconeneryagami_59687: DESZCZ
adept rank iconGabe Newell: Weirdge emote (inline chat version)
novice rank iconeneryagami_59687: XD
novice rank iconJuan Lozada: Ccc
novice rank iconsuvil: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank iconhorsehead: Cat Yes emote (inline chat version)
adept rank iconNachi: Mhm emote (inline chat version)
novice rank iconjose emmanuel arias rudecindo: cześć
novice rank iconSeilafi Amelidda: Dancin emote (inline chat version)
novice rank iconSeilafi Amelidda: Cat Yes emote (inline chat version)
novice rank iconatfixteam: Potrzeba 80 polubień, aby otrzymać kod promocyjny na X. 1f918 emote (inline chat version)
novice rank iconWanda Garcia: Vibin emote (inline chat version)
novice rank iconWanda Garcia: Dzięki, mam dopiero 14 lol
adept rank icon...: hcjcjc
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie Klejnotów!
apprentice rank iconBasilWasil: powodzenia, zarobiłem około 2300 robux w 3 dni
novice rank iconWanda Garcia: Spróbuję
novice rank iconWanda Garcia: Browhat emote (inline chat version)
novice rank iconAvery >:D: Cat Yes emote (inline chat version)
apprentice rank iconBasilWasil: Mówi ci, kiedy zrealizować, ale możesz też użyć YouTube. To trochę skomplikowane, ale nie trudne
apprentice rank iconBasilWasil: cóż tak, wszystko poniżej 500/1000 klejnotów w ciągu godziny jest dla mnie złe
novice rank iconWanda Garcia: Jak stworzyć gamepass
apprentice rank iconBasilWasil: lepiej zdobyć kartę podarunkową Visa i kupić robuxy, myślę, że trzeba czekać krócej.
novice rank iconWanda Garcia: Hahaha cóż, za twoje 26 000 płacą naprawdę kiepsko, Bro hahaha
apprentice rank iconBasilWasil: więc musisz stworzyć gamepass na Roblox, gamehag mówi ci cenę, a gamehag kupuje go od ciebie. następnie czekasz 5 - 7 dni, aby Roblox to przetworzył.
apprentice rank iconBasilWasil: gry, które wypróbowałem, płacą źle, nie warte, ale może dla ciebie jest inaczej
apprentice rank iconBasilWasil: gdy masz klejnoty, wymieniasz je na robux, a konto Roblox Gamehag kupuje twój gamepass
novice rank iconWanda Garcia: Ale próbowałeś tego, prawda?
apprentice rank iconBasilWasil: więc nadal nie jest niezawodne
novice rank iconWanda Garcia: A potem jak trafiają na moje konto?
apprentice rank iconBasilWasil: Mogę się mylić, ale nie sądzę, żeby to był czas gry za klejnoty, myślę, że to kamienie milowe
novice rank iconWanda Garcia: Gdy będę miał klejnoty, wymieniam je na Robuxy i to wszystko?
enchanter rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconWanda Garcia: Cóż, jeśli to niezawodne, spróbuję. Myślę, że na godzinę byłoby w porządku
apprentice rank iconBasilWasil: Z mojego doświadczenia przynajmniej w grach zarabiasz około 100 robuxów na godzinę, prawdopodobnie
apprentice rank iconBasilWasil: czyli 500 robux
apprentice rank iconBasilWasil: bliżej 5 $
apprentice rank iconBasilWasil: Wanda rób ankiety, gry dają ci prawie nic, ale możesz zarobić 5–10 USD w godzinę na ankietach, jeśli jesteś dobra
apprentice rank iconBasilWasil: zarabianie dla ciebie robux
apprentice rank iconBasilWasil: więc dostajesz klejnoty, wymieniasz je na robuxy, mówi ci jak zrobić gamepass i jaką cenę ustawić, potem wysyłasz i czekasz i oni to od ciebie kupują.
novice rank iconWanda Garcia: Pobranie gry i jej wypróbowanie już działa?
apprentice rank iconBasilWasil: wanda musisz zrobić gamepass w *publicznej* grze, a potem poczekać, aż roblox to przetworzy, więc około 5~ dni
novice rank iconWanda Garcia: Jak?
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

93

0/160

LordsMobile zadanie

juli123123 avatar

juli123123

May 19, 2020 at 02:20 AM

Hejka piszę bo nie wiem czy opłaca się robić zadanie z tej gry (chodzi mi o to z zamkiem na 11sty lvl). Niech napiszę ktoś kto zrobił i czy przyszło KD b9 czytałam że nie którym nie przychodzi i sama nie wiem. Pomóżcie plss.
juli123123 avatar

juli123123

May 19, 2020 at 02:22 AM

O i możecie napisać o co chodzi z drugą częścią zadania bo tam pisze że jakiś pakiet winning star trzeba a ja nie wiem jak to zrobić
Czak4500 avatar

Czak4500

May 19, 2020 at 02:24 AM

jak ci się podoba ta gra bo mi się bardzo podoba w skali od 0/10 ja daje 10/10 to moja ocena xDD szybki komętasz
Domino_gameplay avatar

Domino_gameplay

May 19, 2020 at 02:52 AM

*komentarz
samwieszkto69 avatar

samwieszkto69

May 19, 2020 at 02:58 AM

juli123123
1.osobiscie polecam to zadanie co prawda czas wykonania w zaleznosci od poswieconego czasu kilka dni do ponad tygodnia ale weryfikacja automatyczna przegiegla natychmiastowo, po ulepszeniu zamku na poziom 11 w grze Lords Mobile od razu uslyszalem charakterystyczny dzwiek swiadczacy o przyznaniu nagrody w postaci kamieni dusz za poprawne wykonanie zadania,
2.Co do zadania drugiego to nie robilem tak wiec Ci nie pomoge
Pozdrawiam samwieszkto69.
artur_lisiecki avatar

artur_lisiecki

May 19, 2020 at 12:53 PM

mi się buduje zamek na level 11 a tą drugą część zadania nie wiem jak zrobić. ktoś pomoże?
rafal_usarek avatar

rafal_usarek

May 19, 2020 at 01:43 PM

zadanie opłaca się robić,można je zrobic w bardzo krótkim czasie
staryalejary avatar

staryalejary

May 19, 2020 at 01:54 PM

ten pakiet "Winning Start" to jest do kupienia za 2 zł
staryalejary avatar

staryalejary

May 19, 2020 at 01:55 PM

nie dawno trzeba było tylko wbić 11 lvl

mlvnn avatar

mlvnn

May 19, 2020 at 02:40 PM

Czesc, mam pytanie, jesli zaakceptowalam to zadanie jak oferta jeszcze była ze sie dostaje 2100 KD, to czy po zdobyciu 11 lvl zamku dostanę tą nagrodę? czy muszę robic wszystko od nowa?
Kimmz avatar

Kimmz

May 19, 2020 at 02:54 PM

Ulepsz swój zamek do poziomu 11 no dobra to rozumiem ale to jak to zrobic? : zdobądż "Winning Start" pakiet
Kimmz avatar

Kimmz

May 19, 2020 at 02:54 PM

ktoś powie?

Szogun123 avatar

Szogun123

May 19, 2020 at 06:01 PM

Czy, nagrodę otrzymam odrazu?
Creazypanzer avatar

Creazypanzer

May 19, 2020 at 11:20 PM

ja otrzymałem odrazu bez kupowania niczego

OliwiiQ321 avatar

OliwiiQ321

May 20, 2020 at 11:48 AM

mam nadzieje ze jak bede miec ten 11 lvl zamku to niebede musiala nic kupowac ja sciagalam z linka gre wtedy kiedy byl jeszcze tylko 11 lvl zamku wiec chyba mi zaliczy

Join the conversion by creating an account on Gamehag