Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Gierka sama w sobie jest spoko, tylko fajnie jeszcze jakby osoby odpowiedzialne za akceptowanie były ogarnięte(ponieważ z tego co widzę to problem ten nie posiadam tylko ja). W moim przypadku dobrze wysłane pierwsze zadanie skutkowało że każde kolejne jest z automatu odrzucane albo czekam 3 dni, po czym jest również odrzucane. Nie mogę się nawet nigdzie odwołać, bo jedyna możliwość to Misty która, mówi tylko o źle wykonanym zadaniu. Z tym, że pierwszy ss posiadał wszystko co bylo potrzebne, czyli: -taki sam nick lub podobny, -pełno ekranowy zrzut, -ilość wygranych bitew w liczbie - 15. Jeśli czyta to jakaś osoba z administracji, czy moderacji, prosiłbym o pomoc . I jeszcze jedno pytanie . Czy jest inny sposób dotarcia go Supportu?