marion48: Hello, where do I post screenshots to get rewards ?
dibilovich2007: will there be any other withdrawal methods?
dibilovich2007: will there be any other withdrawal methods?
dibilovich2007: будут ли другие способы вывода средст
Lego: can i get robux from this site?
Lego: how can i play?
Lego: hmm
Swirfty: You can earn Gems by playing games, completing offers, and taking surveys
Carlos Rubén Martinez Hernández: i dont understand this place, how can i earn points?
Swirfty:
Carlos Rubén Martinez Hernández: hello
Arc: kekw
Joshverd: it has been fixed
Joshverd:
Joshverd: yo ignore that
Christian: casual 7k rain
Heekas: prob
SimplyTim: is brizz here?
SimplyTim: Yo
Joshverd:
TheCryptoTask: Yo
Swirfty: Glad to hear that
KilboBaginz420: overall, really enjoying the site
KilboBaginz420: but it's all good. i'll just wait a while and see if that solves anything!
KilboBaginz420: bit labs seems pretty good. definitely takes a while to kick over to gamehag. theorm seems a bit broken right now-- i have completed offer that hasn't shown up
Swirfty: BitLabs has everything AdGate Media has so there's no reason for us to add it
Heekas: you guys should def get adgate preferably without the adgate holds if you can
Heekas: that's good
Joshverd: Crypto + Gift Cards are the top priority for us rn
Co myślicie o wprowadzeniu czatu głosowego do lola
ZjemCiMatke007
October 10, 2016 at 08:04 PM
piszcie co myślicie
NorbertGierczak69
October 10, 2016 at 08:15 PM
mogłby byc ale z mozliwoscią wyciszenia gracza jak przeszkadza, taka funkcja bylaby przydatna na soloq bo wiesz ja gram adc wiec czuje to tak ze komunikacja na botlanie jest wazna podczas wymiany
NorbertGierczak69
October 10, 2016 at 08:16 PM
obrazen i trzeba sie umiec zrozumiec a to bardzo by pomogło w tak zwanych tradach w przypadku innych lini tez by sie sprawdzilo w lidze czesto ludzie nie patrza na chat i nie reagują czesto przez to
ZjemCiMatke007
October 10, 2016 at 10:07 PM
racja ale ciekawe czy raiot rozważa opcje czatu
ZjemCiMatke007
October 10, 2016 at 11:07 PM
dis czy to tyy???? :}}}}}}}
wojo7777777
October 10, 2016 at 11:38 PM
słabe
maniaczek133
October 10, 2016 at 11:58 PM
Moim zdaniem to powinno przy wyborze gry ustawić czy z głosem czy bez , bo niektórzy nie mają słuchawek albo przy rodzicach grają itd..... Ale dla mnie fajna opcja :) :P
BlachaGMP
October 11, 2016 at 01:43 PM
Mysle ze czat głosowy mogłby byc dobry do dawania informacji, np kiedy sie gankuje. Byłoby to znacznie szybsze niz pingowanie i zarazem dokładniejsze
Rumpel123
October 11, 2016 at 07:43 PM
Według mnie czat głosowy jest dobrym pomysłem, ale musi być możliwość wyciszenia gracza, który flamuje lub przeszkadza.
Leshy18
October 12, 2016 at 12:25 AM
Jak dla mnie odpada. Dla tych których chcę słuchać mam skype/TS/inną aplikację na komputer. Zdarzało sie nawet że na rankedzie przypadkowym graczom którzy wydawali się ogarnięci dawałam skype.
Leshy18
October 12, 2016 at 12:26 AM
Nie widzę potrzeby słuchania randomów, zwłaszcza gdy większość graczy to poprostu dzieci, nastolatki 10-16 lat. Do tej pory wystarczały mi pingi jeśli potrafi sie ich używać w odpowiedni sposób
MatiZiomek13
October 16, 2016 at 08:42 PM
Czat głosowy nie jest potrzebny do lola bo jak trafi się jakiś ruski to będzie ci krzyczał i wyklinał
wawel201
October 16, 2016 at 10:33 PM
tak bardzo poprosze
PolishBoyEQR
February 7, 2017 at 12:56 AM
Czat głosowy moim zdanie nie jest potrzebny ponieważ nie zbyt fajnie bedzie jesli trafi ci sie jakiś zrageowany gość i ciagle bedzie przeklinac.