Ankiety to stan umysłu, jesteś studentem który nie ma dzieci ale musi zaznaczyć ich wiek
po 1 ankiety NIE DZIAŁAJA nawet gdy ja wypelnisz poprawnie i wszystko pojdzie dobrze to i tak ci nie dadza kamieni dusz po 2 ankiety sa w jakims stopniu NIEBEZPIECZNE jest spore pole do popisu jesli chodzi o wyludzanie a nawet czasami wirusy chociaz nie wiem czy to dotyczy ankiet na gamehagu po 3 ankiety te czesto nie wyskakuja przez to ze tworcy ankiet szukaja innych osob i po prostu nie ma co robic
nie polecam ankiet bo są ankiety które zajmą np 17 min i za nie można zdobyć niby 99 kamieni dusz a jak się wchodzi w tą ankietę to pisze niedostępne dla ciebie czy coś takiego
Ja mam ankiety ale nie wiem po co im ten numer pocztowy ja wugule nie wiem co to jest
Z Aniekietami to od zawsze było coś nie tak, takie żarty, jesteś w połowie i nagle nie jest to ankieta dla twojego profilu. Myślę że do tych ankiet trzeba być jakimś miliarderem. bo co nie zrobisz to problem mają
Nwm czy ankiety sa opacalne jak ktos mg mi doradzi jak je robic
Próbowałem zrobić wiele ankiet często pokazuje, że sie nie zakwalifikowałem albo nie daje mi Kamieni dusz. Nie warto marnować czasu na nie, ale jak ktoś chce się nimi pobawić i , może się mu uda to tylko życzyć powodzenia. ;)
Z ankietami jest masakra przegladasz 20 i może jedna ci pozwoli wypełnić :)