Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Takei tam o kilku bochaterach w nexusie
Nowe postacie w Heroes of the Storm to zawsze powód do radości,w końcu otrzymujemy kolejnego grywalnego ...wróć czy aby na pewno grywalnego?
Ostatnimi czasy blizzard zaczyna dodawać do Heroes of the Storm bohaterów z Overwatch.
Na początku byłem z tego faktu zadowolony w końcu sam lubię i gram w Overwatch(ostatnio rzadko ale gram) jednak już przy pierwszych bohaterach zacząłem się obawiać co do ich „użyteczności” do tej pory z wszystkich bohaterów Overwatch w Hots najbardziej spodobała mi się ana natomiast za najbardziej bezużyteczną postać uznaje niedawno wprowadzonego bohatera....
mianowicie chodzi o Hanzo ,a przynajmniej takie odnoszę wrażenie po moich sojusznikach oraz mojej grze. Warto tutaj ostudzić zapał mainów hanzo w Hots ,spokojnie mówiąc żę jest według mnie bezużyteczny nie mam na myśli kompletnie bezużyteczny,jak każdy bohater ma swoją rolę problem w tym że tak jak Valla robimy dmg,diablo tankujemy i widzimy że to coś zmienia natomiast grając Hanzo .. nie zauważyłem żeby przechylał szale zwycięstwa na naszą stronę ,mam wrażenie że to taki uniwersalny bohater który nic nie zmienia w meczu ni to pseudo Valla strasząca przeciwników ni to nic . Osobiście uważam że skille i talenty ma dosyć fajne(dobry pomysł) jednak wydaje mi się że brakuje mi buffa. Jest to oczywiście moja opinia z którą nie każdy musi się zgadzać co rozumiem .Bardzo podoba mi się między innymi w Hanzo ult oraz strzała rozpryskowa
,niby śmieszny ult z którego można łatwo wyjść jednak praktycznie 4 na 5 sytuacjach wrogowie jakimś dziwnym trafem zostawali w obrębie ulta .