• Zaloguj Zarejestruj

Zbieraj

Nagrody

Społeczność

Jak to działa

Interested in getting rewards for free?
    $5 for every new user with code: EARNWEB5
    Register in browser or download mobile app to redeem your bonus:
    Register Download
    Earnweb QR

3 typy graczy overwatch których nie znoszę

1. Typ pierwszy - tylko postacie ataku.
    Tych graczy jest zdecydowanie najwięcej. Przyjęło się, że najwygodniej jest, by w drużynie był przynajmniej jeden tank i healer. Niestety są ludzie, którzy pomimo próśb nie chcą wziąć ani jednego ani drugiego, więc na samym końcu zostajesz sam starając się uratować jakoś swoją drużynę jednym z powyższych. Nie kwestionuję umiejętności owych graczy - ale ludzie złoci - tank jak i healer zawsze uratują wam tylne siedzenia.

2. Typ drugi - samodzielny.
    Zwarta drużyna to dobra drużyna. Zawsze znajdzie się jednak ktoś, kto grając nie zwraca uwagi na to, co dzieje się drużynie, tylko poleci na drugą stronę mapy i zadowolony. Oczywiście, jeśli team gra dobrze, poradzi sobie. Oczywiście rozumiem, jeśli tą postacią jest np. Widow albo ktoś z bohaterów ataku, jednak wciąż jestem zdania, że kiedy drużyna stoi zwarta, ma więcej szans na wygraną.

3. Typ trzeci - o zgrozo, bastion ultuje
    To jeden z moich najmniej lubianych typów. Nosz kur zapiał, po prostu uwielbiam ten moment, w którym cały team zarządza ewakuację, bo Bastion w przeciwnej drużynie odpalił ulta. Żaden przeciwnik w Overwatchu nie jest niepokonany, potrzeba odpowiedniej taktyki. Moje wszystkie komórki błagają was, czytających to - przystąpcie do odpowiedniego ataku a nie uciekajcie w popłochu.
    Więc taka tam moja opinia xd

24 kwietnia 2020 11:01 2847
    0

haha to nieźle,

24 kwietnia 2020 17:37 2847
    0

no cóż mogę powiedzieć w każdej grze dzie masz podział znajdzie się osoba lub nawet większość zespołu którzy będą wkurzać pozostałych, moja rada jest taka że jeśli nie chcesz grać z randomami w teamie zgadaj się ze swoimi znajomymi i grajcie razem

24 kwietnia 2020 21:26 2847
    0

kiedyś myślałem aby zakupić sobię overwacha aby sobie w niego pograć natomiast jak dowiedziałem się że ma wyjść overwatch 2 to zmieniłem zdanie,nie spodobało mi się to że zamiast rozwijać overwatcha deweloper postanowił dodać nowości do nowej gry jaką jest overwatch 2 { no cóż kasa musi się zgadzać :( }

24 kwietnia 2020 21:36 2847
    0

Fajne i trochę chumorystyczne ;D Przyjemnie się czyta 😁 Gratuluję napisania tak dobrego "artykułu"

1 maja 2020 08:42 2847
    0

najbardziej nienawidzę jak ktoś wybierze moirę i tylko wypuszcza kulę rozdarcia zamiast leczyć

6 czerwca 2020 11:25 2847
    0

okej

18 czerwca 2020 15:23 2847
    0

ja i tak nie gram w overwatch-a

19 czerwca 2020 09:49 2847
    0

Oo dodasz na overku? Też gram

20 czerwca 2020 12:41 2847
    0

Aby skomentować musisz być zalogowany!