Deszcz

Gem453

novice rank iconMarcelo Santiago: oaoao
SystemGamehag: 9 użytkowników otrzymało Gem94 od Deszczu.
sorcerer rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwo Klejnotów!
novice rank iconasaprey056: Dobranoc również dla ciebie!
apprentice rank iconbirtalan_scs: @asaprey056 Idę już spać. Życzę ci: Miłej nocy i słodkich snów. 1f60a emote (inline chat version) 1f60a emote (inline chat version) 1f60a emote (inline chat version)
novice rank icon17733045: 111
novice rank iconasaprey056: @birtalan_scs to jest bardzo interesujące
novice rank iconKristoMc: Mam nadzieję, że deszcz znów przyniesie wam dużo radości
apprentice rank iconbirtalan_scs: 1fa75 emote (inline chat version) 1fa75 emote (inline chat version) 1f49a emote (inline chat version) 1f49a emote (inline chat version) 1f9e1 emote (inline chat version) 1f9e1 emote (inline chat version) 1f90e emote (inline chat version) 1f90e emote (inline chat version)
novice rank iconKristoMc: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconsurv.pupil714: Gamba emote (inline chat version)
novice rank iconsurv.pupil714: Co tam, wszyscy?
novice rank iconKristoMc: Co za uprzejni ludzie
novice rank iconA.K.H.E_2004: OOOO emote (inline chat version)
novice rank iconeneryagami_59687: DESZCZ
apprentice rank iconbirtalan_scs: @asaprey056 Ten użytkownik nie pisał tutaj na czacie. Dlatego poprosiłem magiczne wróżki, aby przyniosły mu radość. Ponieważ on również przyniósł nam wielką radość.
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania klejnotów!
apprentice rank iconbirtalan_scs: @asaprey056 Użytkownik zebrał ponad 60 000 klejnotów wykonując te dwa zadania. I około 2,5% tego wpadło w deszcz. Dlatego ilość deszczu wzrosła.
novice rank iconAPXCALYPSO!: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank iconasaprey056: Wypełniłem ankietę za 50 klejnotów i dostałem 225 z deszczu 1f602 emote (inline chat version)
novice rank iconFurro: Browhat emote (inline chat version)
novice rank iconasaprey056: Wielkie dzięki temu, kto wykonał zadania
apprentice rank iconbirtalan_scs: 1f929 emote (inline chat version) 1f929 emote (inline chat version) 1f929 emote (inline chat version) 1f929 emote (inline chat version) 1f607 emote (inline chat version) 1f607 emote (inline chat version) 1f607 emote (inline chat version) 1f607 emote (inline chat version)
novice rank iconasaprey056: Byłem zaskoczony, bo około 20 minut temu deszcz wynosił około 900 klejnotów
apprentice rank iconbirtalan_scs: Bardzo dziękuję. 225 klejnotów.
apprentice rank iconbirtalan_scs: To prawdziwa niespodzianka. Chciałbym, aby magiczne wróżki przyniosły taki dobry nastrój użytkownikowi, który wykonał oba zadania (Sierra Club + Covenant House).
novice rank iconRafael Aragao: Lawyer Capybara emote (inline chat version)
novice rank iconasaprey056: Jak deszcz mógł być taki dobry?
novice rank iconasaprey056: Ohhhhh
novice rank iconCHUCKY: OMEGALUL emote (inline chat version) catJAM emote (inline chat version)
novice rank iconA.K.H.E_2004: Cash emote (inline chat version)
SystemGamehag: 11 użytkowników otrzymało Gem225 od Deszczu.
apprentice rank iconharness._.: PogU emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan_scs: 1f929 emote (inline chat version) 1f929 emote (inline chat version) 1f929 emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan_scs: wow 2475 klejnotów w deszczu
novice rank iconroman rastrillo: Muzyka zwycięstwa
adept rank iconwhoismagickituk: uniknąć
adept rank iconwhoismagickituk: nigdy nie nagradzaj klejnotów
adept rank iconwhoismagickituk: brain test to oszustwo.
apprentice rank iconbirtalan_scs: 1f642 emote (inline chat version) 1f642 emote (inline chat version) 1f642 emote (inline chat version)
novice rank iconTheAngryCrab: Meowdy emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan_scs: cześć
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne losowania Pereł!
novice rank iconpattzijerezsantiago: cześć
novice rank iconasaprey056: Cześć
novice rank iconTika_Ignis: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank iconKitsuAngel: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank iconfael: Mhm emote (inline chat version)
novice rank iconclemenelpro1: ??
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

81

0/160

Co do..

CrystalMag12 avatar

CrystalMag12

December 6, 2017 at 11:29 PM

..byłem na miejscu 6 w rankingu i ni stąd ni z owąt do rankingu wskoczyli jacyś ludzie z innych wgl narodowości, i wgl o ciul chodzi, pierwszy raz widze ich na oczy.. ;v
CrystalMag12 avatar

CrystalMag12

December 6, 2017 at 11:32 PM

dodatkowo zauważyłem możliwość zmiany języka w opcjach czego wcześniej nie było, czyżby zamierzali pomieszać witryne polską z zagraniczną? wcześniej były to oddzielne serwery, ja nie wiem co oni wyprawiają..
JestemGruby1942 avatar

JestemGruby1942

December 7, 2017 at 01:17 AM

O nie przez połączenie zagraniczne szybciej zaczną się czerpać artykuły i znów będzie zator, polecam zbierać na przyszłość
malgobozen avatar

malgobozen

December 7, 2017 at 04:01 PM

Strona cały czas się rozwija, więc postanowiliśmy wprowadzić międzynarodową rywalizację. Nie będzie to jednak miało wpływu na weryfikację forum, komentarzy czy artykułów - one będą nadal sprawdzane w obrębie wersji językowych. ;)
Breezy94 avatar

Breezy94

October 17, 2024 at 04:02 AM

Hej siemanko
ventum91 avatar

ventum91

December 21, 2024 at 03:20 AM

moje nagrody zostały odrzycine i nie jak nie ma gdzie się od tego odwołąć niech ktos mi to wytłumaczy? O co chodzi

Join the conversion by creating an account on Gamehag