Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Diana jest uważana za silnego zabójce, który potrafi zabic przeciwnego cerry w przeciągu jednej sekundy. Dobrze działa też na innych asasynów, ma od nich wiecej bazowego hp, ma tarcze która zadaje obrażenia. Mechaniką troszkę przypomina Katarinę.
Na początku przedstawie wam runy do Diany:
Są to jedyne dobre runki na naszą postać.
Podstawowymi przedmiotami jakie musimy zbudować bądą to:
Ząb Naszora, Kostur Pustki oraz Zhonya.
Po tych przedmiotach mozemy wbijac sie w kilku przeciwników zabic jednego lub dwóch i uzyć zhonyi. W tym czasie nasz team powinien zabić enemy.
Przedmiot z którym chcemy zacząć jest to Pierścień Dorana lub Tajemnicza Pieczęć.
Moim zdaniej lepiej jest zaczynać Z Pierścieniem Dorana, a dopiero potem dokupić Tajemniczą Pieczęć.
Full Build powinien wyglądać tak:
Ząb Naszora, Kostur Pustki, Zhonya, Udręka Liandriego, Kapelusz Rabadona oraz buty zależne od sytuacji lub Obuwie Maga
Zamiast Udręki Liandriego możemy zbudować przedmioty sytuacyjne takie jak np. Słoneczna Peleryna.
Do 6 lvl staramy sie grac defensywnie i tylko farmic, ponieważ bez 6 poziomu,naszego ulta oraz Zębu Naszora jestemy praktycznie bezużyteczni.
Nasze combo wygląda naspepująco
Rzucamy Q, doskakujemy z ulta, używamy W ( mozemy to zrobic przed doskokiem), spowalniamy z E, jeśli jest to potrzebne moznamy dobic enemy z ulta.
Diana jest łatwym i skutecznym pickiem nie tylko na niskie dywizje, jest ona trudna do zabicia dzieki swojej tarczy. Gracze uważają ja za kontrę na większosć innych asasynów. Jest ona jednak często przewidywalna, i łatwa do skątrowania