Ja już zaczęłam grać jakiś czas temu w ta grę i jestem na 6 poziomie zamku A dzisiaj odkryłam tą aplikację. po wejściu w grę przekierowalo mnie na tą moją .
Więc wydaje mi się że nawet jak dojdę do tego 11 Levelu zamku to raczej nie zaliczą mi KD skoro mialam juz tą grę wczesnej
grałem po to i nie polecam nie daje kd
Ja gram dla kd ale bende grał jeszcze jak zrobie to zadanie a mam lvl zamku 9 pozdrawiam
tyle co zacząłem ale chce zdobyć te kd
Tak szczerze , ta gra jest bardzo uzależniająca , nawet jeśli mam zamek na poziome 10 , troche to zajmuje żeby ulepszać (+8 godzin na ulepszenie) , ale dzięki gildiom ( [pjh] polskahusaria - zapraszam :) ) to gra mnie bardzo wciągneła , gra może się zdawać nudna dla tych , co nie są zainteresowani tego typu grami , lecz mnie bardzo zachęciła , na początku grałem tylko po kd , ponieważ 2k kd to jest coś , lecz teraz to chyba od niej nie odpuszcze , oto moja opinia :D
lubie tą gre ale również mi zależy na KD.
ta gra mi się bardzo podoba!
wiadomo polecam bardzo serdecznie ale trch trzeba czekac na niektóre nagrody...
gram tylko dla kd zrobiłem misje w 3 dni , była nudna na dłuższą mete bo cie atakują wszyscy jak powaleni
ja grałem dla kd teraz sobie gram na serio ale gra trochę zwalnia od 10 poziomu zamku. ale jest dużo do zrobienia w grze :)