Deszcz

Gem13 125

adept rank iconcherrygrapesoda: @aehketfi tak, swirfty powiedział to
adept rank iconTika_Ignis: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank iconmalice505: Meowdy emote (inline chat version)
adept rank iconFrancisco Javier Ortega: Cześć
adept rank iconrao dc: SS
adept rank iconNeon Zero: Cześć. WOW tak deszcz naprawiony i wow jak to jest tak duże POGGERS emote (inline chat version)
adept rank iconjcrbfm: Taka powódź, największy deszcz, jaki do tej pory widziałem na tym serwisie
novice rank iconaehketfi: @Cherrygrapesoda Kto powiedział, że serwer Discord został trwale zamknięty? Czy to oficjalne oświadczenie właścicieli strony?
adept rank icondunszt007: deszcz
novice rank iconJohn Prodman: ŚWIĘTY POTÓP
adept rank iconTecno Solución: udało się wypłacić zajmują za dużo czasu
adept rank iconjcrbfm: PogU emote (inline chat version)
adept rank iconjcrbfm: Chatting emote (inline chat version) Chatting emote (inline chat version) Chatting emote (inline chat version) Chatting emote (inline chat version)
adept rank iconAlicia Sanchez Muñoz: Chatting emote (inline chat version)
adept rank iconjcrbfm: Ty też!
adept rank iconcherrygrapesoda: tak bardzo hojny, wszyscy jesteśmy wdzięczni 🙏 Meowdy emote (inline chat version)
adept rank iconjcrbfm: Clap emote (inline chat version) Clap emote (inline chat version) Clap emote (inline chat version) Clap emote (inline chat version)
adept rank icondvmb_0: Mam nadzieje ze bedziecie mieli najwspanialszy dzien ever, albo noc, idk HYPERS emote (inline chat version)
adept rank iconjcrbfm: Dziękuję za klejnoty. 13072 i rośnie....
adept rank iconcherrygrapesoda: brak dodatkowych informacji
adept rank iconcherrygrapesoda: na stałe zniknął
novice rank iconaehketfi: Czy są jakieś wieści dotyczące serwera Discord
adept rank iconjcrbfm: Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version)
adept rank iconcherrygrapesoda: Dzięki za napiwki deszczu! 🤑 Vibin emote (inline chat version)
adept rank iconjcrbfm: Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version)
adept rank icon(๑ — ‸ ҂)ゝEzekieru: OMEGALUL emote (inline chat version)
adept rank icondvmb_0: Na serio..
adept rank iconjcrbfm: FeelsRainMan emote (inline chat version) FeelsRainMan emote (inline chat version) FeelsRainMan emote (inline chat version) legoat emote (inline chat version) legoat emote (inline chat version) legoat emote (inline chat version) FeelsRainMan emote (inline chat version) FeelsRainMan emote (inline chat version) FeelsRainMan emote (inline chat version)
adept rank icon(๑ — ‸ ҂)ゝEzekieru: pierwszy i ostatni taki dzien....
adept rank icondvmb_0: Matko co to za dzien hojnosci dzisiaj...
adept rank icondvmb_0: POGGERS emote (inline chat version)
SystemGamehag: @Gabe Newell napił Gem500 dla Deszczu
adept rank iconTecno Solución: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconaehketfi: @gaxipon138 @skibidirichbuh bardzo dziękuję
novice rank iconIvan: Czy naprawdę dostałeś 1k?
novice rank iconIvan: także dem
novice rank iconIvan: fr
adept rank icondvmb_0: O hell na, TikTok to zupełnie inny wymiar
novice rank iconIvan: ponieważ NIE chcemy rozmawiać o ludziach na tiktok prayge emote (inline chat version)
warlock rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconIvan: konkretne osoby*
adept rank icondvmb_0: odzyskuje wiare w ludzi 2764-fe0f emote (inline chat version)
adept rank icon(๑ — ‸ ҂)ゝEzekieru: 2764-fe0f-200d-1fa79 emote (inline chat version)
novice rank iconIvan: fr
novice rank iconRobux Lover: 12 i pół to największy deszcz owsa
novice rank iconskibidirichbuh: dzięki za powiedzenie mi o tej ankiecie
novice rank iconRobux Lover: YAYAYY
novice rank iconIvan: YO
SystemGamehag: @skibidirichbuh dał Gem1854 the Rain
novice rank iconskibidirichbuh: ok ty
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

62

0/160

Margonem - Elity II Mini Poradnik.

Salami33 avatar

Salami33

April 7, 2020 at 04:40 PM

Margonem to przeglądarkowa gra z gatunku MMORPG. Grając w margonem mamy wiele możliwości takich jak np. Expienie, zbijanie różnych Elit itp. ale dzisiaj zajmiemy się Elitami II - ogólną wiedzą na ich temat.

Zajmiemy się dziś dwoma Elitami II - Mushitą oraz Shae Phu. Elity, które przedstawiłem to elity, które bijemy zazwyczaj w początkowej fazie gry w celu uzyskania przedmiotów do lepszego ekwipunku jednak zazwyczaj przedmioty, które wypadają z tych elit sprzedaje się na aukcjach i kupuje się tańsze jednak podobne jeżeli chodzi o statystyki.

1. Mushita

st-puma.gif

To elita z najmniejszym levelem w margonem jeżeli chodzi o elity II. Mushita jest bardzo dobrym sposobem na zarobek natomiast o szybkim i łatwym zarobku napiszę w kolejnym artykule. Jednak wejście do groty tego kota nie jest takie proste, ale wszystko po kolei. Na początku gry gdy już wykonujemy wszystkie początkowe misje wśród nich jest jedna z misji, w której zdobywamy klucz do groty tego dzikiego kota - bez klucza nie wejdziemy. Po zdobyciu klucza niestety nie tak łatwo jest iść odrazu do groty mushity i ją atakować ponieważ początkowi gracze nie mają zbyt dobrego ekwipunku aby z nią walczyć - jednak słabemu ekwipunkowi można zaradzić ponieważ nie na samym ekwipunku powinno nam zależeć a bardziej na levelu, przez który mushita zadaje nam mniejsze obrażenia. Wszystkie elity mają swój limit levelu, do którego możemy je bić a ten limit to trzynaście leveli - jeżeli mamy 36 level z mushitą nie powinniśmy mieć problemów. A poniżej podam przedmioty, które często lecą z Mushity i jednocześnie te, na których można łatwo zarobić.

Droga na mushitę: Torneg -- Leśna Przełęcz -- Dzikie Pagórki -- Grota dzikiego kota

-Symbol łowcy z tropików(Unikatowe)
-Mistyczny naszyjnik z kłem(Unikatowe)
-Wzmocnione cholewy wojownika(Heroiczne)

Przedmioty, które podałem to przedmioty, które na początku mojej gry w margonem z mushity leciały mi najczęściej a na samej mushicie zarobiłem około trzysta milionów w kilka tygodni.

2. Shae Phu

demonszef.gif

Shae Phu to druga co do najmniejszego levelu elita w margonem. Na tej elicie nie jest już tak łatwo jak na poprzedniej ponieważ ludzie grający na przedziale levelu 35 - 43 zazwyczaj potrafią stać tam od rana do nocy niestety często są to po prostu boty, z którymi mam nadzieję, że Garmory walczy. Rzeczy z Shae Phu są już dużo droższe niż to było przy mushicie jednak rzadko lecą heroiczne przedmioty natomiast często wylatują unikaty a w moim przypadku jeden raz zdobyłem legendę, na której sporo zarobiłem.

Droga na Shae Phu: Eder -- Siedziba maga -- Podziemia siedziby maga p.1 - sala 1 -- Podziemia siedziby maga p.2 -- Podziemia siedziby maga p.3 - sala 1

Mam nadzieję, że w jakiś sposób pomogłem graczom, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę ze światem Margonem.
Batman11993 avatar

Batman11993

April 8, 2020 at 01:17 PM

niezłe pisełko
TheUnknown_2 avatar

TheUnknown_2

April 9, 2020 at 04:03 AM

Niezły opis Margona
Mery_1133 avatar

Mery_1133

April 10, 2020 at 02:25 AM

spoko rtykul