Pasierbiczy
Pasierbiczy
Gem10
skrt
skrt
Gem30
linopo6831
linopo6831
Gem21
skrt
skrt
Gem10
skrt
skrt
Gem616
skrt
skrt
Gem50
Tom Steak
Tom Steak
Gem8
Martin van Hulzen
Martin van Hulzen
Gem88
skrt
skrt
Gem10
romulus serban
romulus serban
Gem28
Martin van Hulzen
Martin van Hulzen
Gem18
Arthur Santos
Arthur Santos
Gem8
Pasierbiczy
Pasierbiczy
Gem84
Dann Acsap
Dann Acsap
Gem12
Maxim_Lévesque
Maxim_Lévesque
Gem40
brawler last
brawler last
Gem70
Arthur Santos
Arthur Santos
Gem13
Arthur Santos
Arthur Santos
Gem9
mehmetugur9652001
mehmetugur9652001
Gem437
fnogaj
fnogaj
Gem10
Deszcz

Gem489

SystemGamehag: 7 users received Gem157 from the Rain.
novice rank iconskrt: Novice letsgo
novice rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version)
unranked rank iconskrt: Mind Blown emote (inline chat version)
unranked rank iconMaxim_Lévesque: blobDance emote (inline chat version)
unranked rank iconPasierbiczy: Vibin emote (inline chat version)
unranked rank iconbuffighter144: blobDance emote (inline chat version)
unranked rank icondem.pferd.heisst.horst: peepoPooPoo emote (inline chat version)
SystemGamehag: 4 users received Gem130 from the Rain.
unranked rank iconoonsemies: pöö
novice rank iconfnogaj: Dog Arrive emote (inline chat version)
novice rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconbuffighter144: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version) blobDance emote (inline chat version)
unranked rank iconTim Scott: how long is it gonna take for my LTC withdrawal to hit
SystemGamehag: 7 users received Gem139 from the Rain.
unranked rank iconhaotran: Very Cat emote (inline chat version)
unranked rank iconMinroe wielhelm: aef Popcorn emote (inline chat version)
unranked rank iconmarion48: Vibin emote (inline chat version)
unranked rank iconPaulTran: rainning
unranked rank iconskrt: multi?
unranked rank iconmo er sort: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconaugustin er sort: Very Cat emote (inline chat version)
unranked rank iconFateh Fateh: free
unranked rank iconFateh Fateh: robux
SystemGamehag: 5 users received Gem22 from the Rain.
unranked rank iconskrt: only scam meter games
novice rank iconfnogaj: Meowdy emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

44

0/160

NIE CHCĄ MI PRZYCHODZIĆ KD !

Lesior avatar

Lesior

April 13, 2020 at 08:19 PM

no cóż, ja za 11lvl nagrodę otrzymałem. niestety za kontynuację (zaatakuj potwora 2 poziomu 799 kd) już nie, a próbowałem co najmniej 3 razy :( żal :(
Strefa217 avatar

Strefa217

April 13, 2020 at 08:40 PM

no szkoda ja piszę ten komentarz żeby tylko exp zdobyć wiec sikalafa majtki się ściąg yol elo benc kebap
lolman889 avatar

lolman889

April 13, 2020 at 09:17 PM

no bardzo szkoda ale prawie każdy komentaż piszzze dla x0pppppppppp xdd elo siemmandero
Glonojad4321 avatar

Glonojad4321

April 15, 2020 at 10:47 PM

ja też nie dostaje kd wogule nw czemu :(
lukasz_lukasz2 avatar

lukasz_lukasz2

April 16, 2020 at 04:01 AM

mi kamienie dusz
Pryk avatar

Pryk

April 16, 2020 at 12:36 PM

kurcze, mam nadzieje ,że mi przyjdą KD. Wydaje mi sie,że robie wszystko dobrze.
killsar avatar

killsar

April 16, 2020 at 07:55 PM

do mnie też nie doszły KD

filip210611 avatar

filip210611

April 16, 2020 at 08:58 PM

nie dostalem kd
spitszop98 avatar

spitszop98

April 17, 2020 at 03:27 AM

miałem tak samo ale tera mi sie naprawiłoo
HESZEK123 avatar

HESZEK123

April 17, 2020 at 01:23 PM

FAQ
GRY
LORDS MOBILE
logo Lords Mobile
Lords Mobile
(4.41/5) 34323 ocen
GRY DO POBRANIA GRY 3D STRATEGIE MMO

GRAJ I ZDOBĄDŹ

2000
2100
Kamienie Dusz
ZA 1 ZADANIA

I
GŁÓWNE INFORMACJE
NAGRODY
ARTYKUŁY
FORUM

OPIS GRY LORDS MOBILE
UWAGA! Oferta tylko dla NOWYCH użytkowników! Oferta podlega złożonemu procesowi weryfikacji, który może zająć do kilku dni - prosimy o cierpliwość.

Jeśli widzisz, że mobilna gra lub aplikacja otrzymuje nominację od Google Play, możesz wywnioskować jedną rzecz - ta gra na pewno nie jest zwykłą produkcją. Ale do Ciebie należy to jak ocenisz Lords Mobile - mobilną strategię w czasie rzeczywistym stworzoną przez IGG, którzy znani są już dzięki ich innym produkcjom.

Zbuduj swoją armię i wybierz bohatera, aby zwalczać straszne potwory oraz innych wrogów. Rozszerzaj Twoje imperium poprzez zbieranie i wydawanie cennych zasobów. Dostosowuj swoją armię i spraw aby wyróżniała się pośród wojsk innych graczy. W posiadaniu imperium nie chodzi jednak tylko o zdobywanie. Musisz również sprawować władzę i zdobywać znajomości. Czy pomożesz im i uwolnisz z więzów wojny? Czy może będziesz okrutnym władcą? Wybór należy do Ciebie.

Dołącz do tej gry z fantastyczną grafiką już teraz. Zarejestruj się do Lords Mobile!

UWAGA! Oferta tylko dla NOWYCH użytkowników!11 levela zamku i... nic. Wtedy, kiedy odinstalowałem przez przypadek grę, pisałem jeszcze do suportu Lords Mobile. Odpisali mi, że powinienem się skontaktować z tymi osobami, które zaoferowały to zadanie na Gamehag'u (domyślam się, że tu chodzi o kogoś z ich ekipy, a nie z Gamehag'a). Nie podali mi jednak żadnego e-maila, nie mogę też go znaleźć w internecie. Ktoś pomógłby mi rozwiązać ten problem? W odpowiedziach od Misty wybierając odpowiednie pytania otrzymałem odpowiedź, aby wykonać zadanie jeszcze raz, no ale tak się raczej w Lords Mobile nie da.
wiking_gamer2 avatar

wiking_gamer2

April 17, 2020 at 05:53 PM

mi nie pszyszły KD i lvl sie usunął
ZoMSP avatar

ZoMSP

April 17, 2020 at 06:08 PM

Radze Ci sie skontaktowac z Misty - mi nie przysyłali kryształów na apce przez Strefe Apek, napisałem i po kilku godzinach otrzymałem kamienie dusz (nie to konto i urządzenie UwU)
Skarb666 avatar

Skarb666

April 18, 2020 at 06:18 AM

Ściema, ściema, ściema!!!!
cytrunia avatar

cytrunia

April 18, 2020 at 01:33 PM

Niestety nie tylko ty masz ten problem. Ja też zrobiłam zadanie, wydaje mi się że prawidłowo i czekam już miesiąc na obiecane KD ale nie dostałam. Pisałam do supportu ale średnio mi pomogli.
ankahuliganka123 avatar

ankahuliganka123

April 18, 2020 at 04:26 PM

mi też nie doszły kd
Farlek avatar

Farlek

April 18, 2020 at 04:51 PM

To było Twoje pierwsze konto na gamehag i lords mobile? Jeśli tak to pisz do supportu
Patrykowski12 avatar

Patrykowski12

April 18, 2020 at 05:16 PM

historia obecności w rankingu popularności kategorii nie ma już swojego rocka i ksiąc to nie to że ty jesteś aktywna piana aktywna piana aktywna piana party Kinder to mój nik to nie jest u mnie mama jest w Polsce i za granicą i i jakoś tak to wygląda
Kamilko90 avatar

Kamilko90

April 19, 2020 at 12:23 PM

a macie w grze ten sam e-mail co na gamehag
Emio93NwM avatar

Emio93NwM

April 19, 2020 at 12:41 PM

Dla tych co myślą, że dostaną KD.
Tak działa gamehag:
1.Zgłaszam problem.
2.Dostaję informację, że sprawdzanie zadań i ich akceptowanie od nich nie zależy.
3.Proszę o kontakt z osobą ,od której to zależy.
4. Odpowiedź: "Niestety nie mozemy udzielić informacji".
5. Prosba o to zeby skontaktowali sie w moim imieniu i coś z tym zrobili skoro nie moga mi podać żadnej informacji.
6.Oznaczenie przez support ,że problem został rozwiązany i Ban xd
https://imgur.com/a/zrnon8f https://imgur.com/a/zrnon8f https://imgur.com/a/zrnon8f
emio93e avatar

emio93e

April 19, 2020 at 02:51 PM

FAQ
GRY
LORDS MOBILE
logo Lords Mobile
Lords Mobile
(4.41/5) 34323 ocen
GRY DO POBRANIA GRY 3D STRATEGIE MMO

GRAJ I ZDOBĄDŹ

2000
2100
Kamienie Dusz
ZA 1 ZADANIA

I
GŁÓWNE INFORMACJE
NAGRODY
ARTYKUŁY
FORUM

OPIS GRY LORDS MOBILE
UWAGA! Oferta tylko dla NOWYCH użytkowników! Oferta podlega złożonemu procesowi weryfikacji, który może zająć do kilku dni - prosimy o cierpliwość.

Jeśli widzisz, że mobilna gra lub aplikacja otrzymuje nominację od Google Play, możesz wywnioskować jedną rzecz - ta gra na pewno nie jest zwykłą produkcją. Ale do Ciebie należy to jak ocenisz Lords Mobile - mobilną strategię w czasie rzeczywistym stworzoną przez IGG, którzy znani są już dzięki ich innym produkcjom.

Zbuduj swoją armię i wybierz bohatera, aby zwalczać straszne potwory oraz innych wrogów. Rozszerzaj Twoje imperium poprzez zbieranie i wydawanie cennych zasobów. Dostosowuj swoją armię i spraw aby wyróżniała się pośród wojsk innych graczy. W posiadaniu imperium nie chodzi jednak tylko o zdobywanie. Musisz również sprawować władzę i zdobywać znajomości. Czy pomożesz im i uwolnisz z więzów wojny? Czy może będziesz okrutnym władcą? Wybór należy do Ciebie.

Dołącz do tej gry z fantastyczną grafiką już teraz. Zarejestruj się do Lords Mobile!

UWAGA! Oferta tylko dla NOWYCH użytkowników!11 levela zamku i... nic. Wtedy, kiedy odinstalowałem przez przypadek grę, pisałem jeszcze do suportu Lords Mobile. Odpisali mi, że powinienem się skontaktować z tymi osobami, które zaoferowały to zadanie na Gamehag'u (domyślam się, że tu chodzi o kogoś z ich ekipy, a nie z Gamehag'a). Nie podali mi jednak żadnego e-maila, nie mogę też go znaleźć w internecie. Ktoś pomógłby mi rozwiązać ten problem? W odpowiedziach od Misty wybierając odpowiednie pytania otrzymałem odpowiedź, aby wykonać zadanie jeszcze raz, no ale tak się raczej w Lords Mobile nie da.
BlackMellisa avatar

BlackMellisa

April 19, 2020 at 03:59 PM

Pytanie czy miałeś taki sam nick w Lords Mobile co tu na gamehag-u? Bądź chociaż podobny i czy masz aplikację gamehag na telefonie i to właśnie przez nią pobierałeś tą grę, z przekierowaniem na sklep play, czy inną aplikację tego typu? PS. U mnie wszystko działa i dostałem KD od razu po zbudowaniu zamku na 11 poziom

wikibarcaBANAN avatar

wikibarcaBANAN

April 19, 2020 at 04:32 PM

fajny artykułfajny artykułfajny artykułfajny artykułfajny artykuł
NIE CHCĄ MI PRZYCHODZIĆ KD ! na forum Lords Mobile na Gamehag